ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Με βροχές και καταιγίδες η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή από το βράδυ.

Απόψε 13/2 ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν τοπικά ελαφρές βροχές. Από τα μεσάνυχτα και μετά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως αρχικά στα δυτικά και βόρεια αλλά σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

 

Άγιος Βαλεντίνος με βροχές και καταιγίδες

Αύριο 14/2 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Παρασκευή  15/2 αρχικά ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα καταστεί κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές ή και καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά παροδικά θα σημειωθεί χιονόπτωση.

Το Σάββατο 16/2 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος ενώ αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανόν να σημειωθεί χιονόπτωση.

Την Κυριακή 17/2 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο να σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ψηλότερα ορεινά, κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, στην Πλατεία Τροόδους, ήταν 44 εκατοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση