ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Μαζί στην Αντίπαρο ο Tom Hanks και ο Κυριακός Μητσοτάκης

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, μια πόζα του με το διάσημο ζευγάρι του Hollywood

newsroom must

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με την σύζυγό του Μαρέβα και το διάσημο ζεύγος Tom Hansk και Rita Wilson - οι οποίοι με περηφάνια κρατούν τα ελληνικά τους διαβατήρια. Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε viral.

Όπως αναφέρουν διάφορα ελληνικά δημοσιεύματα, οι τέσσερις τους συναντήθηκαν στην Αντίπαρο, όπου ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγος του περνούν τις διακοπές τους, καθώς διαθέτουν στην περιοχή μια υπέροχη εξοχική κατοικία. Η βραδιά φαίνεται να κύλησε χαλαρά με συζήτηση να κατευθύνεται σε διάφορους τομείς όπως η τέχνη και η πολιτική.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Αφορμή της συνάντησης αποτέλεσε το ότι ο Tom Hanks έγινε επίσημα Έλληνας και πλέον, έχει την ταυτότητα στα χέρια του. Να θυμίσουμε πως στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε κάνει πρόταση τόσο στον ίδιο όσο και στην ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Rita Wilson, να πολιτογραφήθουν Έλληνες πολίτες και εκείνοι δέχτηκαν με χαρά. Το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουλίου,  το γεγονός επισημοποιήθηκε, αφού το ζεύγος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τη σύζυγό του, Μαρέβα, και με τα ελληνικά τους διαβατήρια ανά χείρας, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί στην Αντίπαρο.

Να σημειώσουμε πως η Rita Wilson έχει ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα της κατάγεται από την Ηπειρο ενώ ο Tom Hanks αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και περνάει πολλά καλοκαίρια στην Αντίπαρο. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση