ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μαραντίνης-Χρηστίδου: Ο λόγος που επέλεξαν την δεδομένη χρονική στιγμή να ανακοινώσουν το διαζύγιο

Το 2009, όταν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ενώνονταν με τα ιερά δεσμά του γάμου κάτω από δρακόντεια μέτρα προστασίας και σε στενό οικογενειακό περιβάλλον, κανείς δεν θα περίμενε πως μερικά χρόνια μετά οι δυο τους θα χώριζαν. 

Το ζευγάρι υπήρξε παντρεμένο για 9 ολόκληρα χρόνια και τα δύο παιδιά που απόκτησαν ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους κρατήσει μαζί, αφού οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν, ανακοινώνοντας το διαζύγιό τους, την Μεγάλη Τρίτη (23/2) μέσω μιας ανάρτησης που έκαναν και οι δυο στους λογαριασμούς τους στο Instagram. 

Για ποιο λόγο το ζευγάρι αποφάσισε να ανακοινώσει τον χωρισμό του την δεδομένη χρονική στιγμή;

Ως άτομα που βρίσκονται στον χώρο της showbiz εδώ και χρόνια, γνωρίζουν πολύ καλά πως τα media θα ασχοληθούν με τον χωρισμό τους, ζητώντας δηλώσεις και καταγράφοντας τις πρώτες τους αντιδράσεις,  και οι παπαράτσι θα αρχίσουν το ''κυνηγητό''.

Έτσι λοιπόν, η Μεγάλη Εβδομάδα που διανύουμε ήταν η ιδανικότερη περίοδος για μια τέτοια ανακοίνωση, που από μόνη της είναι πολύ δυσάρεστη. Οι περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές που ασχολούνται με lifestyle ειδήσεις (παράδειγμα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη), είναι μαγνητοσκοπημένες, έτσι δεν θα μπορούν να σχολιάσουν το γεγονός, ενώ τα lifestyle έντυπα είχαν «κλείσει» και ήταν ήδη τυπωμένα. Με αυτό τον τρόπο το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να μετριάσει έστω και προσωρινά την αμηχανία και την δύσκολη στιγμή που βιώνει λόγω του διαζυγίου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι έλεγε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον πρώτο χωρισμό της με τον Μαραντίνη

Το αινιγματικό post της Σίσσυς Χρηστίδου πριν τον χωρισμό

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X