ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μάλλον η Kristen Stewart δεν θα αρέσει ως πριγκίπισσα Diana στη βασιλική οικογένεια

Τι υποστηρίζει ο Robert Jobson, royal ανταποκριτής της οικογένειας εδώ και δεκαετίες

Ριάνα Στυλιανού

Οι fan της Kristen Stewart ανυπομονούν να παρακολουθήσουν την ταινία "Spencer", στην οποία η ηθοποιός θα υποδυθεί την πριγκίπισσά Diana.

Η πρώτη εικόνα της ηθοποιού ως πριγκίπισσα Diana έχει ήδη διαρρεύσει, με την Kristen να φορά ένα κόκκινο παλτό και μαύρο καπέλο με βέλο, αναπαριστώντας την εμφάνιση της Lady D τo 1993, στη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NEON (@neonrated)

H συγκεκριμένη ταινία αφορά εξολοκλήρου τη ζωή της πριγκίπισσας Diana και θα ξεκινήσει τρεις ημέρες από την περίοδο που η Lady D και ο πρίγκιπας Κάρολος χώρισαν.

Ο Robert Jobson, royal ανταποκριτής της βασιλικής οικογένειας εδώ και δεκαετίες, ο οποίος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει αυτοπροσώπως την πριγκίπισσα του λαού, ανάφερε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ότι η βασιλική οικογένεια μάλλον δεν θα είναι και τόσο ευχαριστημένη από την εν λόγω ταινία. "Πιστεύω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο τρόπος που θα υποδυθεί η ηθοποιός τον ρόλο. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε". Στη συνέχεια πρόσθεσε πως "Από την πρώτη εικόνα που έχει κυκλοφορήσει, πιστεύω πως μοιάζει πολύ με τη πριγκίπισσα Diana", είπε.

Ωστόσο, η Kristen Stewart δήλωσε σε συνέντευξη της τον περασμένο Νοέμβριο, ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη για το ρόλο που κλήθηκε να ερμηνεύσει: "Πρόκειται πραγματικά για ένα πρότζεκτ που απαιτεί πολλή σκέψη. Υπάρχουν τόσες πολλές προοπτικές της ίδιας και της ιστορίας της… Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο".

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X