ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Μαίρη Λιοτατή: Tο αποχαιρετιστήριο βίντεο που πόσταρε η οικογένεια της

newsroom must

Στον ύπνο της έφυγε από την ζωή η Μαίρη Λιοτατή πριν από λίγες μέρες βυθίζοντας στο πένθος όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η εκλιπούσα ήταν κόρη του γνωστή επιχειρηματία Χαράλαμπου Λιοτατή, από την Ελεύθερη Αμμόχωστο και ιδιοκτήτη των ομώνυμων ζαχαροπλαστείων.

Η 33χρονη Μαίρη θυμίζουμε ότι εντοπίστηκε αναίσθητη στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της, από τον άνδρα της, ο οποίος άμεσα κάλεσε ασθενοφόρο και εκεί, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η άτυχη Μαίρη, πριν μόλις 6 μήνες έφερε στον κόσμο το παιδάκι της, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια γάμου με τον αγαπημένο της.

Η κηδεία της τελέστηκε την Παρασκευή (10/9) στον Ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Φρέναρος.

Η οικογένεια της μέσα από ένα βίντεο που ραγίζει καρδιές την αποχαιρέτησε γράφοντας: "Είναι τα μάτια σου, το χαμόγελο σου, η δίψα σου για τη ζωή… Μια ζωή που ήξερες να την ζήσεις χαρίζοντας απλόχερα αγάπη, ενθουσιασμό και αισιοδοξία σε όλους εμάς που σε λατρεύαμε. Φρόντισες αγαπημένη μας, να μας γεμίσεις με τις πιο όμορφες αναμνήσεις…Αναμνήσεις που κανένας χρόνος και κανένα κενό δεν μπορεί να τις σβήσει. Οι καρδιές μας θα πονάνε πάντα για την απώλεια σου. Θα σε αγαπάμε για πάντα!". Η ανάρτηση είχε εκατοντάδες σχόλια μιας και πρόκειται για μία ιδιαίτερα αγαπητή οικογένεια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση