ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μ' αυτό τον τρόπο το Instagram βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις

To νέο update του κοινωνικού δικτύου

Ένα από τα μεγαλύτερα κακά της καραντίνας είναι πως αναγκάστηκαν να κλείσουν τα καταστήματα, και δεν εννοούμε μόνο τις αλυσίδες και τα εμπορικά κέντρα, αλλά και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Στο τελευταίο του update του, το Instagram παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο feature με σκοπό να βοηθήσει ακριβώς αυτές τις επιχειρήσεις. 

Συγκεκριμένα, σε επίσημη ανακοίνωση, το κοινωνικό δίκτυο γράφει: 

''Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις κατά την κρίση του COVID-19, και η υποστήριξή τους προς αυτές είναι σημαντική για την υγεία των κοινοτήτων, των επιχειρηματιών και της οικονομίας. Όσο παραμένουν ακόμα κλειστά πολλά καταστήματα, και τα κοινωνικά δίκτυα λειτουργούν σαν ''Εμπορικός Δρόμος'', η στροφή προς την διαδικτυακή λειτουργία καταστημάτων είναι πιο σημαντική από ποτέ''. 

Μετά το νέο update παρουσιάστηκε ένα sticker στο μενού των Insta Stories - στο πάνελ όπου υπάρχουν τα gif, η μουσική, τα stickers κτλ. Όταν κάποιος χρησιμοποιήσει το εν λόγω sticker η ιστορία μπαίνει αυτόματα σε κοινό Insta Story. Αν η επιχείρηση γίνει tag, μπορεί να κάνει repost ή να επικοινωνήσει με αυτούς που την έκαναν tag.  

Κάτι ανάλογο παρουσίασε και το Facebook, με το hashtag #SupportSmallBusiness, το οποίο μπορούν να προσθέσει ο καθένας στα post του. Όποιος πατήσει πάνω στο hashtag μπορεί να δει όλα τα posts και τις επιχειρήσεις που αναφέρονται σ' αυτό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS