ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Λυκουρέζος: Οι δηλώσεις μετά την απελευθέρωση και τα δάκρυα της κόρης του

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα έχετε ακούσει, την περασμένη Πέμπτη 18 Απριλίου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη έξω από κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από τον ελληνικό τύπο, οι δύο κατηγορίες που οδήγησαν στη σύλληψη του ήταν: 1) συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση στη «μαφία των φυλακών Κορυδαλλού» και 2) για συνέργεια στην εκβίαση του επιχειρηματία, Άρη Φλώρου. Από την πρώτη στιγμή οι συνεργάτες του γνωστού ποινικολόγου θεώρησαν αδιανόητο να συλλαμβάνεται ένας άνθρωπος που τη μισή ημέρα βρίσκεται στα δικαστήρια.

Σήμερα 23 Απριλίου, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απολογήθηκε για τη “μαφία των φυλακών” και λίγες ώρες αργότερα γνωστοποιήθηκε η αθώωση του. Όπως αναφέρεται στο protothema.gr ο ποινικολόγος αφαίθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ και τον όρο να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, καθώς και την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα. Η κόρη του, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, που βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του πατέρα της, ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης. Αξίζει να αναφέρουμε πως ελεύθερος αφαίθηκε και ο δικηγόρος, Θεόδωρος Παναγόπουλος, με απαγόρευση εξόδου.
Λίγο μετά την απελευθέρωσή του, ο ίδιος δήλωσε: «νιώθω ικανοποίηση που σε αυτό το στάδιο ξεπεράστηκαν τα εμπόδια» ενώ μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι «έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους κριτές μου και θα αποδειχθεί σύντομα». Παράλληλα ο γνωστός ποινικολόγος σημείωσε ότι «εφόσον υπάρξουν ονόματα θα τα πω». «Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει η δικηγορία, θα επιστρέψω στη μάχιμη δικηγορία».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση