ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Λοϊζίδης - Αρτεμίου: Αποκλειστικό - «Αίγια Φούξια: The movie»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Love Radio 100,7 & 88,7, τέλη Ιουλίου, ο Λώρης Λοϊζίδης μίλησε πρώτη φορά για την ταινία που ετοιμάζει μαζί με τη Χριστιάνα Αρτεμίου, χωρίς να αποκαλύπτει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες.

Οι δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες μιλούν για ένα μεγαλεπήβολο project που αφορά την κινηματογραφική μεταφορά της Αίγιας Φούξια. Η προετοιμασία της ταινίας άρχισε πριν έξι μήνες και τώρα βρίσκεται στα τελικά στάδια πριν αρχίσουν τα γυρίσματα.

Οι δυο ηθοποιοί και σεναριογράφοι πέρασαν αρκετές μέρες στο εξοχικό του πρώτου στο Βουνί, όπου προετοίμασαν  το σενάριο για να το έχουν έτοιμο αρχές Σεπτεμβρίου.

Η ταινία θα είναι παραγωγή ελληνικής εταιρείας και θα βασίζεται στους ήρωες και χαρακτήρες που μάθαμε από την επιτυχημένη σειρά με αντίστοιχους ρόλους σε ένα ελληνικό χωριό.

Τα σχέδια της εταιρείας παραγωγής αλλά και των σεναριογράφων περιλαμβάνουν ένα cast από δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιούς και guests που θα εκπλήξουν.

Θα είναι μια πολυπληθής ομάδα που θα αποτελείται από 15 περίπου Ελλαδίτες και 15 Κύπριους ηθοποιούς. «Πρόκειται πραγματικά για μια υπερπαραγωγή που σίγουρα θα σαρώσει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κύπρου αλλά και της Ελλάδας», μας είπε άτομο που γνωρίζει λεπτομέρειες.

Η Αίγια  Φούξια: The movie θα αρχίσει να γυρίζεται το καλοκαίρι του 2013 και θα βγει στις αίθουσες τέλος 2013 με αρχές 2014.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X