ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

LIVE: Δείτε το video του πρώτου Cyprus Madwalk by Gliss

newsroom must

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο Cyprus Madwalk by Gliss αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους 600 και πλέον λάτρεις της μουσικής και της μόδας.

23:15 Έ ναι λοιπόν. Η στιγμή που όλοι περίμεναν. O Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι on stage και αποθεώνεται από όλους. Η κρυστάλλινη φωνή του ταξιδεύει το κοινό που τραγουδά μαζί του τα κομμάτια «Το καλύτερο ψέμα» και «Η αγάπη δυναμώνει». Το απόλυτο μουσικό φινάλε του φαντασμαγορικού show που θα μείνει στην ιστορία. Το Cyprus Madwalk by Gliss φτάνει στο τέλος του κι όλοι εύχονταν θα είχε κι άλλο! Υπομονή μέχρι του χρόνου.

23:00 ΕROTOKRITOS και Μαρία – Έλενα Κυριάκου σε συνεργασία με τους LivinR και Dj Anjelo στο catwalk και όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα πάνω τους! Η νικήτρια του The Voice Ελλάδος κλέβει τις εντυπώσεις φορώντας την δημιουργία του Κύπριου σχεδιαστή ΕROTOKRITOU.

Πλεκτά με textures σε μπλε, κόκκινους, γκρίζους και metallicsilver χρωματισμούς προσθέτουν μαγεία στη σκηνή. Οι πολύτιμοι λίθοι και το’60s στοιχείο έχει προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα και εντυπωσιάζουν. 

Παρατηρώντας βλέπουμε πως σε μερικά outfits, εμφανίζονται με γυαλιά ήλιου δικής του επωνυμίας, που προδίδουν την αίσθηση του καλοκαιριού.

22:45 Έφτασε η στιγμή για να τα βραβεία Hair & Style Icon. Στη σκηνή βρίσκεται το ανατρεπτικό δίδυμο του Dressroom και του MADTV Έβελυν Καζαντζόγλου και Νικόλας Ιωαννίδης. Οι δυο τους είναι έτοιμοι να μας ανακοινώσουν τα αποτελέσματα.

Η αγωνία κτυπά κόκκινο. Τα δύο fashion Icon του MADTV κάνουν τους πάντες να καρδιοχτυπούν καθυστερώντας να ανοίξουν τον φάκελο με τα ονόματα των δύο νικητών!

And the winners are Hair Style Icon η Άντρεάνα Φραγκούδη και Style Icon η Ραμόνα Filip.

22:30 Η Θωμαή Απέργη γεμίζει με ενέργεια τη σκηνή του Cyprus Madwalk by Gliss.  Άκρως εντυπωσιακή και σέξι η αγαπημένη τραγουδίστρια δίπλα στην Λουκία Κυριάκου η οποία πρωταγωνιστεί στο το show που έχει ένα Fairy-tale theme, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να είναι σέξι, δυναμικές και συνάμα ευαίσθητες. Επικρατεί η δαντέλα και η διαφάνεια. Οι δημιουργίες της είναι εντυπωσιακές και τα χρώματα που επέλεξε είναι σε  γήινους τόνους.  Το απαλό ροζ, το εκρού χρώμα συνδυάζονται όλα με κρυστάλλους. Μια πραγματική μαγεία όπως τα παραμύθια…Like a Fairy-tale!

22:15 Έφτασε η σειρά της Βαλάντω Τρύφωνος η οποία παρέα με τους Freaky Fortune με ρούχα του Topshop. On stage η νεαρή τραγουδίστρια ερμηνεύει με τους εκπρόσωπους της Ελλάδας στη Eurovision τα κομμάτια «Chandelier» και «In a world without you».

22:00 Κυρίες και κύριοι η εκθαμβωτική Άντρη Καραντώνη, φωτιά στα κόκκινα σε συνεργασία με τους Equallizers για το fashion show του Κωνσταντίνου Βασιλειάδη. Με εμπνευστή το στοιχείο τον αέρα παρουσιάζει λεπτά, αέρινα, σιφόν, μετάξι, σατέν σε  έντονους χρωματισμούς «παίζοντας» με το πράσινο, το κίτρινο, το κοραλλί, το άσπρο και το μαύρο.

Σε ρόλο τραγουδίστριας η Άντρη Καραντώνη ερμηνεύει το Skyfall της Adelle και δίνει ρέστα επί σκηνής.

21:45 Η πρώτη σταρ που ανεβαίνει στη σκηνή είναι η Τάμτα. Χορευτές και μοντέλα παρουσιάζουν τις εντυπωσιακές δημιουργίες του Gregory Morfi. Παγιέτα, δαντέλα, φτερά, αέρινα, διάφανα, oversized, πέρλα είναι τα στοιχεία που επικρατούν στα 6 άσπρα φορέματα, offwhite, skin και 4 μαύρα. Θέμα του η Αρχαία Θεά Αφροδίτη, στοιχεία του αέρα και αφρού της θάλασσας.

«Γεννήθηκα για σένα» τραγούδησε για αρχή και συνεχίζει με το «Hide you» ξεσηκώνοντας τους πάντες.

21:30 Τώρα στη σκηνή οι παρουσιαστές της βραδιάς, Μαντώ και Fran ντυμένοι με ρούχα από το κατάστημα TopShop και λαμπερά κοσμήματα Swarovski.

Η Μαντώ ξάφνιασε τους πάντες όταν καλωσόρισε το κοινό στα Ισπανικά, μητρική γλώσσα του συμπαρουσιαστή της. «Buenas fardes y bienvinidos a Chipre» είπε, που πάει να πει  «Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στη Κύπρο».
Δίπλα της ο συμπαρουσιαστής Fran «πάγωσε» και έμεινε να την κοιτάει ενώ το κοινό αποθέωσε και τους δυο χαρίζοντάς τους το πιο δυνατό τους χειροκρότημα. 

21:15 Ο Κώστας Μαρτάκης ανοίγει την λαμπερή βραδιά. Απίστευτα όμορφος όπως πάντα, γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό μαγνητίζει τα βλέμματα. 

Ξεκινάει με την επιτυχία του «Αν κάπου, κάποτε» και το κοινό τον ακολουθεί, ενώ «Τα καλοκαιρινά τα σ΄αγαπώ» λίγα λεπτά αργότερα δυναμώνουν τον παλμό όλων!

21:00 Το Cyprus Madwalk by Gliss μόλις ξεκίνησε. H γιορτή της κυπριακής μόδας είναι γεγονός και το must.com.cy βρίσκεται με ένα και μοναδικό στόχο, να σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό, μεταφέροντας σας τον  παλμό του πιο φαντασμαγορικού fashion music project που έγινε ποτέ στην Κύπρο.

Η αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου πλημμύρισε από κόσμο! Οι λάτρεις της μόδας πήραν τις θέσεις τους και αναμένουν την έναρξη του show. Ανάμεσά τους καλοντυμένες επώνυμες κυρίες, γνωστές προσωπικότητες, άτομα της μόδας και των media. 

600 και πλέον άτομα θαυμάζουν το 18 μέτρων runway που στήθηκε ειδικά για το αποψινό φαντασμαγορικό show, τις LED γιγαντοοθόνες δέκα μέτρων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X