ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Like mother like daughter: Οι κόρες διάσημων ελληνίδων που είναι ίδιες με τη μαμά τους

Όμορφες, ταλαντούχες και επιτυχημένες η κάθε μια στον τομέα της, αλλά πάνω από όλα μανούλες, οι παρακάτω γυναίκες που θα σας παρουσιάσουμε έχουν ένα ακόμα λόγο να υπερηφανεύονται: Οι κόρες τους τους έμοιασαν !

Πρώτη και καλύτερη η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα, που από τις πρώτες φωτογραφίες που είδαμε από την παιδική της ηλικία μπορεί να έμοιαζε στον πατέρα της, Ντέμη Νικολαϊδη, όμως σήμερα είναι ίδια με τη μαμά της. Μάλιστα η 15χρονη έχει πάρει και το ταλέντο της μητέρας της αφού η διάσημη τραγουδίστρια μας έχει δείξει σχετικό βίντεο με την Μελίνα να τραγουδά. Δείτε το ΕΔΩ.

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να έχει τέσσερα παιδιά, όμως με βάση τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς, αυτή που της μοιάζει περισσότερο είναι η Λάουρα. Από την άλλη, και η μικρότερη κόρη της από τον γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, Βαλέρια, έχει πάρει τα μεγάλα γαλανά της μάτια.

Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού έκλεψαν τις εντυπώσεις στον γάμο της μαμάς τους με τον Βασίλη Κικίλια. Ωστόσο αυτή που μοιάζει περισσότερο στην παρουσιάστρια και επιχειρηματία, είναι η μεγάλη της κόρη, η Αμαλία Κωστοπούλου η οποία ασχολήθηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα με το μόντελινγκ ενώ τώρα μένει μόνιμα στην Αμερική όπου και εργάζεται.

Η Αναστασία Ρουβά, το πρώτο παιδί της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά είναι ένα πανέμορφο κοριτσάκι που έμοιασε στη μαμά της. Από το ανάστημα μέχρι τα ξανθά της μαλλιά και τα πράσινα μάτια της, που φυσικά διαθέτει και ο μπαμπάς της, η μικρή είναι πανέμορφη όπως και οι δυο της γονείς.

 

Η 20χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη, μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της. Η ίδια έχει πάρει και την καλλιτεχνική φύση της μητέρας της, ενώ οι δυο τους εντυπωσίασαν πριν απο μερικούς μήνες στο act που ετοίμασαν για το madwalk 2019.

 

 

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS