ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Λεμεσός: Εστιατόρια δέχονται «εκλεκτούς» πελάτες από την πίσω πόρτα

Οι υπεύθυνοι των εστιατορίων με σβηστά τα εξωτερικά φώτα ώστε να μην είναι ευδιάκριτη η λειτουργία τους, βάζουν τους πελάτες στο εσωτερικό από την πίσω πόρτα.

newsroom must

Της Άντρης Θρασυβούλου

Εν μέσω εντονότερου προβληματισμού για την πορεία της επιδημιολογικής εικόνας αλλά και την αύξηση των νοσηλευόμενων, με αποκορύφωμα την ανατροπή των δεδομένων με την σημερινή αναβολή των ανακοινώσεων για τις νέες χαλαρώσεις διά στόματος του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου, ορισμένοι δεν κατανοούν τη σοβαρότητα της κατάστασης παραβιάζοντας τα περιοριστικά μέτρα τα οποία βρίσκονται σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Κι ενώ το πρόβλημα με τα αυξημένα κρούσματα στην πόλη της Λεμεσού γίνεται ολοένα και πιο σοβαρό απειλώντας ακόμη και τις χαλαρώσεις, πληροφορίες της «Κ» αναφέρουν ότι δύο εστιατόρια στο κέντρο της πόλης, εν μέσω απαγόρευσης, ανοίγουν κανονικά με κρατήσεις από άτομα τα οποία είναι «επιλεγμένα», γνωστά άτομα, «εκλεκτά» των ιδιοκτητών. Οι πελάτες κάνουν κράτηση και εισέρχονται στα εστιατόρια από την πίσω πόρτα, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.Τα φώτα είναι σβηστά στο μπροστινό μέρος των χώρων, ώστε να μην είναι ευδιάκριτη η λειτουργία τους. Τα πάρτι περιλαμβάνουν ακόμη και 50-100 άτομα σε ένα βράδυ, ενώ γίνονται κάτω από τη «μύτη» της Αστυνομίας που είναι άξιο απορίας γιατί δεν αναλαμβάνει δράση ώστε να σταματήσει η επικίνδυνη αυτή πρακτική που θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Αποκορύφωμα της κατάστασης που επικρατεί είναι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Κ», η διοργάνωση πάρτι από γνωστή εταιρεία που δραστηριοποιείται στην πόλη. Μάλιστα, ο άνθρωπος που διοργάνωσε το εταιρικό πάρτι έχει καταλήξει να νοσηλεύεται με κορωνοϊό.
Η «Κ», επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου ο οποίος τόνισε ότι τις τελευταίες ημέρες στη Λεμεσό έχουν καταγγελθεί πέραν των 10 εστιατορίων για παραβίαση των διαταγμάτων καθώς ενώ δεν επιτρέπεται η λειτουργία τους, οι υπεύθυνοι παράκουσαν τα μέτρα και άνοιξαν κανονικά τις πύλες τους.

Σε ότι αφορά στις πληροφορίες της «Κ», ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, σημείωσε ότι δεν υπάρχει πληροφορία που να φθάνει στις αρχές και να μην ελέγχεται. «Οι έλεγχοι γίνονται παντού. Οι υπόνοιες ότι γνωρίζουμε και δεν πράττουμε, απορρίπτονται», τονίζει ο κ. Ανδρέου.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση