ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: sweatshirt με κολάν και ankle boots
 

Λάρνακα: Σε καραντίνα 31 άτομα στο ειδικό σχολείο

Κλειστό το ειδικό σχολείο μέχρι την Πέμπτη - Σε καραντίνα 31 άτομα

Της Άντρης Θρασυβούλου

Συναγερμός σήμανε σε ειδικό σχολείο στη Λάρνακα έπειτα από τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού που αφορά μαθήτρια η οποία υποβλήθηκε τυχαία σε εργαστηριακή εξέταση στο πλαίσιο προεγχειρητικού ελέγχου. Όπως πληροφορείται η «Κ», το σχολείο το οποίο σήμερα παραμένει κλειστό, θ' ανοίξει την Πέμπτη (24/9).

Το σχολείο έχει απολυμανθεί ενώ η διαδικασία ιχνηλάτησης έχει ολοκληρωθεί. Όπως ανέφερε το Υπουργείο Υγείας έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για απομόνωση των στενών επαφών, ενώ έχει ήδη γίνει ενημέρωση των υπόλοιπων μαθητών, των εκπαιδευτικών και του προσωπικού, με τη βοήθεια και τη συνεργασία της διεύθυνσης του σχολείου.

Όπως δήλωσε στην «Κ» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων παιδιών με ειδικές ικανότητες, Χρίστος Αυγουστίνος, τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενεργοποιήθηκαν άμεσα. Σύμφωνα με τον κ. Αυγουστίνο συνολικά 31 άτομα δεν θα επιστρέψουν στο σχολείο καθώς θα αυτοπεριοριστούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα. Οι υπόλοιποι, εκπαιδευτικοί και μαθητές αναμένεται να παρακολουθήσουν από την Πέμπτη κανονικά τα μαθήματα του σχολείου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση