ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κυρώσεις της Ρωσίας ενάντια στη σύζυγο και στην κόρη του Joe Biden

Η απάντηση της Μόσχας για τις κυρώσεις που είχε επιβάλει η Washington στον Vladimir Putin και στους συγγενείς του

Σύμφωνα με πληροφορίες από το πρακτορείο «RIA Novosti», η σύζυγος του Joe Biden, Jill Biden καθώς και η κόρη του ζεύγους, Ashley Biden είναι στη λίστα των 25 Αμερικανών πολιτών που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των ρωσικών κυρώσεων. 

Ουσιαστικά, το γεγονός ότι η Ρωσία έκανε κυρώσεις στις δύο γυναίκες είναι μία αντίδραση στο όλο σκηνικό με τις κυρώσεις που είχε επιβάλει η Washington στον Ρώσο πρόεδρο, Vladimir Putin και στους συγγενείς του και αυτή ακριβώς ήταν η είδηση που έδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας σε σχετική ανακοίνωση. Η Washington έχοντας προχωρήσει σε κυρώσεις κατά των Ρώσων πολιτικών και δημοσίων προσώπων έλαβε ως «απάντηση» την ίδια κίνηση της Μόσχας. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden)

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο που μας πέρασε, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είχαν επιβάλει κυρώσεις στις δύο κόρες του Vladimir Putin καθώς και στις δύο ενήλικες κόρες της πρώην συζύγου του στις οποίες επιβλήθηκαν κυρώσεις «πλήρους αποκλεισμού» και στη συνέχεια σε μέλη του συμβουλίου ασφαλείας της Ρωσίας όπως στον πρώην πρωθυπουργό της Ρωσίας, Dmitry Medvedev. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dr. Jill Biden (@drbiden)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS