ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα δάκρυα χαράς της οικογένειας του

«Το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογένειά μου, με κράτησαν πάντα προσγειωμένο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται με ανελέητο ρυθμό τα συγχαρητήρια μηνύματα από το εξωτερικό, καθώς η Νέα Δημοκρατία κατακτά εντυπωσιακή νίκη στις βουλευτικές εκλογές της Ελλάδας και ο ίδιος αναδείχθηκε εκ νέου πρωθυπουργός της χώρας.

Τα παιδιά του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους όταν ο πατέρας τους ανέφερε την ανεκτίμητη στήριξη που έλαβε από την οικογένειά του καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Μια αγκαλιά ήταν η απόδειξη της στενής ενότητας και αγάπης που διέπει την οικογένεια του νέου πρωθυπουργού, καθώς γιόρτασαν τη μεγάλη επιτυχία στις σημερινές εκλογές.

Μάλιστα, ο Μητσοτάκης στην ομιλία του αποκάλυψε πως, «Όταν πριν από 20 χρόνια έκανα τα πρώτα μου βήματα, ποτέ δεν φανταζόμουν πως σήμερα θα ήμουν μπροστά σας να έχω την τιμή και την ευθύνη να εκλεγώ αυτοδύναμος πρωθυπουργός για δεύτερη φορά. Προσπαθώ να μάθω από τα λάθη μου και δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συνεργάτες μου. Όμως το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην οικογειάμου, στην Μαρέβα, στη Σοφία, στον Κωνσταντίνο, στη Δάφνη. Με το τρόπο τους με κράτησαν πάντα προσγειώμενο ώστε να μπορώ να ακολουθώ όσο μπορώ τους στίχους του ποιητή: να ονειρεύεσαι όσο μπορείς, χωρίς να γίνεις δούλος των ονείρων. Και κυρίως με τα πλήθη να μιλάς και να κρατάς την αρετή σου».

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS