ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Κύπρος: Αποσύρονται όλα τα βρεφικά γάλατα Frezylac

24sports.com.cy

Όλες οι βιολογικές βρεφικές κρέμες FREZYLAC δεν έχουν καμία σχέση με την ανάκληση όλων των παρτίδων βρεφικού γάλακτος Frezylac, παρασκευάζονται και συσκευάζονται σε άλλη χώρα και συγκεκριμένα σε εργοστάσιο της Γερμανίας, και ως εκ τούτου η χορήγηση τους είναι απόλυτα ασφαλής, αναφέρει, σε σημερινή ανακοίνωση της, η Star Medicines Importers Co. Ltd.

Σημειώνει ότι αποφάσισε όπως αποσυρθούν οριστικά όλες οι παρτίδες βρεφικού γάλακτος Frezylac No1, Frezylac No2 και Frezylac No3 που είναι σήμερα σε κυκλοφορία, και ενημερώνουν διαρκώς τα δίκτυα διανομής της (φαρμακεία και φαρμακαποθήκες) για όλες τις αναγκαίες ενέργειες εκ μέρους τους.

Όπως αναφέρει η Star Medicines Importers Co. Ltd, σε συνέχεια του θέματος της προληπτικής ανάκλησης που ξεκίνησε στις 10/12/2017 για τα προϊόντα του βρεφικού γάλακτος Frezylac Νο1, Frezylac No2 και Frezylac No3, ο όμιλος Lactalis (παρασκευάστρια εταιρεία του γάλακτος) ανακοίνωσε την άμεση ανάκληση όλων των παρτίδων βρεφικού γάλακτος που παρήχθησαν στο εργοστάσιο της Κραόν (δυτική Γαλλία), ανεξαρτήτως ημερομηνίας παραγωγής.

«Εμείς σεβόμενοι την εύλογη ανησυχία του καταναλωτικού κοινού, συντονισμένοι απολύτως με αυτήν τη διεθνή προσπάθεια που ξεκίνησαν οι γαλλικές εποπτικές αρχές και προς διευκόλυνση των ελέγχων των αρμοδίων αλλοδαπών και ημεδαπών αρχών, αποφασίσαμε ομοίως όπως αποσυρθούν οριστικά όλες οι παρτίδες βρεφικού γάλακτος Frezylac No1, Frezylac No2 και Frezylac No3 που είναι σήμερα σε κυκλοφορία, και ενημερώνουμε διαρκώς τα δίκτυα διανομής μας (φαρμακεία και φαρμακαποθήκες) για όλες τις αναγκαίες ενέργειες εκ μέρους τους», προσθέτει.

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή περισσότερες πληροφορίες η Star Medicines Importers Co. Ltd καλεί τους ενδιαφερόμενους να αποτείνονται στο τηλ. 25-371056.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση