ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κύπριος επιχειρηματίας ανάμεσα σε όσους προσπάθησαν να σβήσουν τις φωτιές

Οι φωτιές απειλούσαν να φτάσουν μέχρι το πολυτελές ξενοδοχείο του

Η Ελλάδα για ακόμη ένα καλοκαίρι βρίσκεται εκτεθειμένη σε φωτιές και στην πύρινη λαίλαπα ενώ οι επαγγελματίες της πυρόσβεσης δουλεύουν με τα μάτια τους δεκατέσσερα. 

Εφιαλτικές στιγμές ζουν οι κάτοικοι σε διάφορες περιοχε΄ς της Ελλάδας αυτό το διάστημα, με τις φωτιές να απειλούν οποιονδήποτε και οτιδήποτε κυκλοφορεί στον διάβα τους. 

Πολλά υποστατικά, κτίρια, κόσμος, σπίτια, δάση έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της φωτιάς. Μια τέτοια περίπτωση κλήθηκε να αντιμετωπίσει Κύπριος επιχειρηματίας ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προστατέψει την επιχείρησή του και συγκεκριμένα το πολυτελές ξενοδοχείο που διαθέτει. 

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Κύπριο επιχειρηματία, Μίλτο Καμπουρίδη ο οποίος διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα μαζί με τη σύζυγό του, Μαρίνα Βερνίκου, στην Αργολίδα. 

Από την πρώτη στιγμή που απειλήθηκε η γύρω περιοχή, ο ίδιος μπήκε στο μέτωπο με σκοπό να αντιμετωπίσει την πύρινη απειλή που κατέφθανε καθώς και τη σωματική και ψυχική ακεραιότητα των ενοίκων της επιχείρησής του. 

Ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μιλώντας για τα όσα συνέβησαν καθώς και για το αποτέλεσμα της όλης προσπάθειάς του η οποία είχε και αίσιο τέλος. 

Το ξενοδοχείο εκκενώθηκε άμεσα και οι ένοικοι μεταφέρθηκαν σε άλλο ξενοδοχείο με τη φωτιά να έχει σβήσει και το ξενοδοχείο του να βρήκε τους αρχικούς του ρυθμούς. 

«Η φωτιά που ξεκίνησε από το δάσος το απόγευμα κοντά στο ξενοδοχείο, πλησίασε τις εγκαταστάσεις. Η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο γύρω από το ξενοδοχείο. Όλοι οι ένοικοι είναι ασφαλείς και έχουν μεταφερθεί σε άλλο ξενοδοχείο. Έχω ολοκληρώσει τον έλεγχο γύρω από τις εγκαταστάσεις και οι ζημιές είναι ελάχιστες σε κάποιες από τις οικείες. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την τεράστια προσπάθεια», έγραψε στην ανάρτησή του ο επιχειρηματίας.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Miltos Kambourides (@miltoskamb)

Δείτε τα stories που ανέβασε ο επιχειρηματίας:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS