ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Κυκλοφόρησε το νέο Beauty Line Magazine

Το νέο τεύχος του Beauty Line Magazine Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014-’15 βρίσκεται τώρα στα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας καλλυντικών σε όλη την Κύπρο.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του περιοδικού ανακαλύπτετε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τη φροντίδα και περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.

Τι απαιτεί το make up look αυτής της σεζόν; Τέλεια επιδερμίδα, μεταλλικές σκιές, έντονα φρύδια, cat eyes, dark χείλη και ’60s μακιγιάζ.

Ο, Μιχάλης Ορφανίδης, βάζει όλη του την τέχνη και εμπειρία και δημιουργεί τα hot μακιγιάζ της σεζόν, που σε συνδυασμό με πολύτιμα υφάσματα όπως το βελούδο και το μετάξι, και λαμπερά κοσμήματα θα σας βοηθήσουν να κλέψετε τις εντυπώσεις στα πάρτι του χειμώνα!

Κι επειδή η σκιά είναι ένα από τα πιο βασικά στοιχεία του μακιγιάζ, ο senior make up artist των Beauty Line σας παρουσιάζει βήμα-βήμα τις κινήσεις για να την εφαρμόσετε με τον σωστό τρόπο, μόνες σας.

Διαβάστε την ιστορία του Azzedine Alaïa, ανακαλύψτε τα νέα αρώματα του Karl Legefeld αλλά και τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

Επίσης, ταξιδέψτε στην αριστοκρατική Μόσχα και μάθετε τι πρέπει να τρώτε και τι να αποφεύγετε για να έχετε ένα δέρμα χωρίς ατέλειες και ψεγάδια.

Το νέο τεύχος του περιοδικού Beauty Line, το οποίο θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας καλλυντικών, κυκλοφορεί στην τιμή του €1 με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού να πηγαίνουν για άλλη μια σεζόν για στήριξη και ενίσχυση της Europa Donna Κύπρου. Aπό τις πωλήσεις του προηγούμενου τεύχους του Beauty Line Magazine No16. συγκεντρώθηκε το ποσό των €15.000.

Δείτε τo backstage της φωτογράφησης με όλα τα hot beauty trends της σεζόν και… αισθανθείτε όμορφα!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση