ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κώστας Παπαδόπουλος: Όσα είπε με αφορμή την αποχώρησή του από το Survivor All Star

Μέσα από την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρισή του, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για «Ανθρωποφαγικές συνθήκες» και άφησε σπόντες για συμπαίκτες του.

Ριάνα Στυλιανού

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star που αποχώρισε πριν από ένα εικοσιτετράωρο, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και μέσα από τη λεζάντα του post θέλησε, πέραν από το να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τον στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να μιλήσει και για τις συνθήκες που επικρατούσαν.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος λοιπόν, άφησε κάποιες σπόντες για τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι.
ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για ανθρωποφαγικές συνθήκες και τόνισε πως δεν έχασε την αξιοπρέπειά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπαδόπουλος έγραψε: «Ευχαριστώ. Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε στο παιχνίδι έως τώρα.Ευχαριστώ που με στήριξε για ακόμα μια χρονιά σε αυτή τη δεύτερη ευκαιρία που μου δόθηκε να βρίσκομαι και πάλι στον Άγιο Δομήνικο. Ευχαριστώ, γιατί το Survivor All Star ήταν ένα πολύ σημαντικό ταξίδι στη ζωή μου καθώς με δίδαξε πως οι ηθικές αξίες και τα ιδανικά μου, δεν εξαγοράζονται. Σε αυτές τις δύσκολες και ανθρωποφαγικές συνθήκες που έζησα, κατάφερα να μην χάσω ούτε στιγμή την αξιοπρέπεια μου. Εύχομαι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, και όσοι με στήριξαν να είναι περήφανοι για εμένα. Θα μου λείψουν πολύ τα γαλαζοπράσινα νερά, το δάσος με τους φοίνικες και αυτοί οι δύσκολοι αλλά όμορφοι στίβοι μάχης. Αυτό το μαγικό ηλιοβασίλεμα όπου ο ουρανος μοιάζει, κατακόκκινος πια, να παίρνει φωτιά. Εύχομαι σε όλους εσάς να μπορέσετε έστω και για μια μέρα να ζήσετε αυτή την μαγική εμπειρία. Εγώ από τη μεριά μου, επιστρέφω χαρούμενος στην οικογένειά μου, εκεί όπου ανήκω».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS