ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κρυστάλλω:«Στο σχολείο έχω ''φάει'' bullying»

Η Κρυστάλλω, η διαγωνιζόμενη που ξεχώρισε στο talent show «The Voice» από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ήταν καλεσμένη στο πλατό του «Όλα Ξεκόλλα», το βράδυ της Δευτέρας. Η τραγουδίστρια κατάφερε να φτάσει μέχρι τη φάση των «knock out» αλλά τελικά ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε να συνεχίσει στο παιχνίδι με τον Ανδρέα Στεργιόπουλο.

«Από το βλέμμα του φαινόταν ότι θα διάλεγε τον Ανδρέα! Το κατάλαβα αμέσως! Ήμουν ευχαριστημένη με την εμφάνιση μου. Πιστεύω ότι αν με κρατούσαν στο παιχνίδι θα πήγαινα σίγουρα στον τελικό! Ένα παιχνίδι είναι!», είπε η Κρυστάλλω στο «Όλα Ξεκόλλα».

Και πρόσθεσε: «Ο Ανδρέας είναι μία ατόφια λαϊκή φωνή. Εγώ είμαι πιο επαγγελματίας. Ο Ανδρέας έχει να δώσει πολλά περισσότερα σε ανέλιξη. Και είναι πάρα πολύ καλό παιδί! Άρα δεν στεναχωρήθηκα καθόλου. Ο Ανδρέας είναι λαϊκός τραγουδιστής και η Ελλάδα έχει ανάγκη να ακούσει ατόφιες λαϊκές φωνές. Έχει βαρεθεί τα νιαουρίσματα και τα σέξι. Έχω βαρεθεί και εγώ».

Παρά το γεγονός ότι ο Σάκης δεν την επέλεξε, εκείνη δηλώνει ακόμη «Ρουβίτσα».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης συγκινήθηκε με την αποχώρησή της. «Έκλαιγε ο Γιώργος. Συγκινήθηκε ο άνθρωπος. Υπάρχει ένα δέσιμο, ήμασταν τρεις μήνες μαζί», είπε η Κρυστάλλω.

Μιλώντας για την αγάπη της για το τραγούδι είπε ότι ξεκίνησε να τραγουδά ως μαθήτρια. Όσο για το πρώτο τραγούδι που είπε ήταν το «Έλα μου» του Σάκη Ρουβά.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι της αρέσει το καλό φαγητό. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουμε καμπύλες, ότι είμαστε πιο ερωτικοί»

Έχει υποστεί bullying; «Στο σχολείο έχω ''φάει'' bullying. Γιατί ήμουν παιδάκι που υποστήριζε τις αδύναμες ομάδες και ήμουν υπέρ του δικαίου», απάντησε.

Αναφερόμενη στους τέσσερις κριτές είπε: «Ο Μαραβέγιας είναι ο πιο γλυκός από όλους. Είναι τόσο ήσυχος και πράος σαν άνθρωπος! Με την Έλενα Παπαρίζου μοιάζουμε στο ταμπεραμέντο. Ο Σάκης είναι πάρα πολύ καλός. Ήθελα να πάω με τον Σάκη. Ο Σάκης είναι λες και έχει καταπιεί προβολέα».

Μάλιστα όπως είπε, εκτός από τον Σάκη Ρουβά, εκείνος που την εξέπληξε θετικά όταν τον γνώρισε από κοντά ήταν ο Πάνος Μουζουράκης. «Με εξέπληξε και ο Σάκης και ο Μουζουράκης. Ο Μουζουράκης ακόμα περισσότερο με το πόσο απλός, προσιτός, τρελάρας και χαβαλές είναι!».

Μιλώντας για τη ζωή της στην Κύπρο, είπε ότι ο πατέρας της επέμενε να σπουδάσει λογιστικά για να δουλέψει σε τράπεζα ενώ είχε επιχειρήσει να μπει σε σχολή για να γίνει αστυνομικός. «Πάντα, συγχρόνως με όλα αυτά, τραγουδούσα!», είπε η Κρυστάλλω.

Για το διάστημα που σταμάτησε να ασχολείται με το τραγούδι είπε: «Σταμάτησα για πέντε χρόνια γιατί κατάλαβα ότι ο χώρος δεν μου πήγαινε. Ήμουν λίγο καλοπροαίρετη και την πάτησα. Δεν πληρωνόμουν. Και σταμάτησα!».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS