ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Κρίστυ Παπαδοπούλου: Πού κρύβεται;

Λιγοστές ήταν οι δημόσιες εμφανίσεις της Κρίστυς Παπαδοπούλου το τελευταίο διάστημα. Ενώ την είχαμε συνηθίσει στην μικρή οθόνη, στο θέατρο και σε κοινωνικές εκδηλώσεις κάπου την χάσαμε.

Πληροφορίες λένε πως η Κρίστυ χάθηκε από το προσκήνιο εξαιτίας της νέας της ταινίας. Η κύπρια ηθοποιός αυτό το διάστημα περνά αμέτρητες ώρες στο πλατό για χάρη της ταινίας «5 σελίνια νάιλον».

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τα τέλη του Νοέμβρη σε διάφορες ορεινές περιοχές της Κύπρου, όπως η Ευρύχου και η Κυπερούντα. Το σενάριο ασχολείται με μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε δύο άτομα που κανείς δεν πίστευε ποτέ πως ο ένας μπορούσε να δει ερωτικά τον άλλον.

Στο πλευρό της Κρίστυ, βρίσκεται ως συμπρωταγωνιστής Κρίστοφερ Γκρέκο ενώ στο καστ συναντάμε μεγάλα ονόματα όπως αυτά των Φίλιππου Σοφιανού, Μαργαρίτας Ζαχαρίοου, Κούλη Νικολάου, Δημήτρης Ξύστρας και Λένιας Σορόκκου.

Η πλοκή του έργου τοποθετείται στην Κύπρο του 1948 και παρουσιάζει χαρακτήρες βασανισμένους που προσπαθούν να επιβιώσουν.

Μάλιστα για τα τις ανάγκες του ρόλου η Κρίστυ άλλαξε το look της στα μαλλιά και αποχωρίστηκε το κοντό καρέ κόψιμο καθώς και το ξανθό της χρώμα. Η αλλαγή αυτή έπρεπε να μείνει κρυφή από το κοινό για μεγάλο διάστημα, γι’ αυτό και αναγκάστηκε να παραμείνει μακριά από τα flash. Εμείς την πετύχαμε στην πρεμιέρα του έργου "Η αγάπη έρχεται στο τέλος" στα K Cineplex  Έγκωμης από την Lacta και το Love Fm 100.7 &  88.7 και σας αποκαλύπτουμε το νέο της look.

Τα γυρίσματα αναμένεται να τελειώσουν στα μέσα του Μάρτη, ενώ η πρώτη προβολή λέγεται πως θα γίνει στα μέσα του Σεπτέμβρη ή του Οκτώβρη
 


 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση