ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κρατούμενοι στην Αμερική προσπαθούν να κολλήσουν κορωνοϊό για να αποφυλακιστούν

Δείτε το βίντεο

Βίντεο με φυλακισμένους στην Αμερική να προσπαθούν να κολλήσουν κορωνοϊό ο ένας από τον άλλο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Σύμφωνα με το βίντεο στο οποίο μιλάει ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, Άλεξ Βιλανέβα σκοπός των κρατούμενων ήταν η πρόωρη αποφυλάκισή τους.

Στο βίντεο φαίνεται να μοιράζονται το ίδιο μπουκάλι και ποτήρι νερού όπως και προστατευτική μάσκα. Ο σερίφης δήλωσε ότι «Υπήρχε μεταξύ των κρατουμένων η εσφαλμένη προσδοκία ότι αν διαγνωστούν θετικοί, θα υπήρχε ένας τρόπος να μας αναγκάσουν να τους αποφυλακίσουμε. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί»

Όταν τα νούμερα των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων άρχισαν να αυξάνονται ενώ μέχρι τον Απρίλιο δεν υπήρχαν καθόλου κρούσματα οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ελέγξουν τις κάμερες κλειστού κυκλώματος και είδαν τους φυλακισμένους να προσπαθούν να κολλήσουν τον ιό.
Είναι θλιβερό να σκέφτεσαι ότι κάποιοι προσπάθησαν σκόπιμα να εκτεθούν στον κορωνοϊό» δήλωσε ο σερίφης ενώ μέσα σε λίγες ημέρες περισσότεροι από τους μισούς κρατούμενους είχαν κολλήσει.

Περίπου 5.000 κρατούμενοι είχαν αποφυλακιστεί λόγω του κορωνοϊού όμως αφορούσε άτομα τα οποία είχαν μόνο δύο μήνες ακόμα μέχρι να ολοκληρώσουν την ποινή τους.

Οι κρατούμενοι δεν έχουν παραδεχτεί κάτι τέτοιο ούτε εξηγούν τον λόγο που μοιράζονταν το ίδιο μπουκάλι.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS