ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κι όμως, ο Trump φέρεται να συζητά την ίδρυση νέου κόμματος

Κι όμως, όπως φέρεται ο Trump θα πάρει μαζί του και τους κωδικούς για τα πυρηνικά όπλα

Tο ενδεχόμενο να ιδρύσει νέο πολιτικό κόμμα, φέρεται να συζήτησε με συνεργάτες του ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Όπως αναφέρει η WSJ ο Τραμπ έθεσε το σενάριο σε συζητήσεις με συνεργάτες του και κοντινά του πρόσωπα την τελευταία εβδομάδα, ενώ τονίζεται πως θα προτιμούσε να βαφτίσει το νέο σχήμα «Patriot Party» («Πατριωτικό Κόμμα»).

Αν και όπως αναφέρει το Reuters δεν είναι σαφές πόσο σοβαρά εννοεί ο Donald Trump να ιδρύσει νέο κόμμα, εγχείρημα που θα προϋπέθετε τεράστιες επενδύσεις και πόρους. Πάντως διαθέτει ευρεία βάση, μέρος της οποίας δεν συμμετείχε στα εσωκομματικά των Ρεπουμπλικάνων πριν από το 2016, θυμίζει η WSJ.

Γενικά, τα λεγόμενα «τρίτα» κόμματα ουδέποτε διαδραμάτισαν μείζονα ρόλο στα αμερικανικά πολιτικά πράγματα ή εκλογικές αναμετρήσεις στις ΗΠΑ. Εάν ο κ. Τραμπ προχωρούσε πράγματι, θα βρισκόταν αντιμέτωπος με τους Ρεπουμπλικάνους, καθώς θα απευθυνόταν πρωτίστως στο συντηρητικό πολιτικό ακροατήριο, το οποίο μονοπωλούν ως σήμερα.

Και ενώ η δημιουργία ενός νέου κόμματος δεν έχει επιβεβαιωθεί, τα ΜΜΕ στην Αμερικη αποκαλύπτουν πως ο Trump σκοπεύει  να φύγει από την Ουάσινγκτον στις 8 το πρωί τοπική ώρα και θα πάρει μαζί του κωδικούς για τα πυρηνικά όπλα αλλά και την ειδική κάρτα την οποία ονομάζουν «μπισκότο» η οποία και ενεργοποιεί το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ. Ω, ναι. Στις κανονικές περπτώσεις, η εν λόγω βαλίτσα δίνεται από τον βοηθό του απερχόμενου Προέδρου στον βοηθό του επόμενου ακριβώς στις 12 το μεσημέρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Donald Trump  |  Joe Biden  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση