ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Κι όμως ο Πέτρος Φιλιππίδης επανεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση

newsroom must

Από τότε που ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορήθηκε δημόσια για σεξουαλικές κακοποιήσεις, ανακοινώθηκε επίσης και η απόφαση για παύση των προβολών οποιασδήποτε σειράς συμμετείχε, και αποχώρησε από την σειρά ''Χαιρέτα μου τον Πλάτανο'' στην οποία πρωταγωνιστούσε. 

Μέχρι τώρα, κανένα κανάλι δεν ''αποπειράθηκε'' να προβάλει ούτε ένα επεισόδιο σειράς με τον ηθοποιό. Αυτό όμως άλλαξε την Πρωτοχρονιά όταν προβλήθηκε ένα εορταστικό επεισόδιο της σειράς ''Οι Απαράδεχτοι'' στο οποίο είχε κάνει γκεστ εμφάνιση ο Φιλιππίδης. Στο πλαίσιο της ιστορίας, ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται να χορεύει σε ένα πάρτι και να φλερτάρει έντονα με μια γυναίκα, κάτι που φυσικά τον έβαλε ξανά στον στόχο του Twitter, που έκριναν άλλοι χλιαρά και άλλοι αρνητικά: 

''Ο Φιλιππίδης από τότε χωμένος στα γρανάζια γνωριμιών.Απόφοιτος του θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν,μια χαρά τις είχε τις γνωριμίες.Τη συμπεριφορά του δεν την έβλεπαν ήθελα να ήξερα;Ο άνθρωπος δεν αλλάζει,όπως ήταν τότε θα ήταν και τώρα.Από χρόνια έπρεπε να τζάσει #OiAparadektoi'' έγραψε ένας χρήστης με άλλον να δίνει έμφαση σε μια συγκεκριμένη ατάκα της γυναίκας στη σκηνή ''Η αμήχανη (και προφητική) στιγμή που ο  Φιλιππίδης χορεύει με κάποια και του λέει 'μη με σφίγγεις, άσε με' #OiAparadektoi''.

''Δεν είχαν απαγορευτεί/κοπεί ΟΛΕΣ οι σειρές που έπαιζε ο Φιλιππίδης? Ή είναι ένα τσεκ για να δουν αν παρόλο το ντόρο το κοινό "αντέχει" ώστε να ξαναδειξουν το 50-50?'' ρώτησε ένας χρήστης ενώ υπήρξαν και τα πιο ήπια σχόλια με μια χρήστη να ρωτά ''Γιατί ενοχλείστε που παίζει στην τηλεόραση ο Φιλιππιδης ειλικρινά δεν καταλαβαίνω. ρόλους παίζει, κόπηκε το 50 50 από παντού λες και ξέρετε τι κάνουν οι άλλοι που είναι στην τηλεόραση.Για Παπαμιχαήλ βουγιουκλακη τόσα είχαν ειπωθεί και καμία ταινία δεν κόπηκε''. 

Δείτε απόσπασμα του εν λόγω επεισοδίου. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS