ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Khloe - Τristan: Μετά το σκάνδαλο απιστίας είναι ξανά μαζί

«Υπάρχει πάντα η ανησυχία πως ο Tristan θα ξεκινήσει πάλι τα παλιά του κόλπα... »

Ριάνα Στυλιανού

Μετά το σκάνδαλο που έγινε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου το 2019 με την Jordyn Woods, πρώην κολλητή φίλη της Kylie Jenner και τον Tristan Thompson, αυτό που περιμέναμε να γίνει ανάμεσα στην Khloe και τον ίδιο... τελικά έγινε.

Η Khloe Kardashian και ο πατέρας του παιδιού της, Tristan Thompson, είναι ξανά μαζί και όπως φαίνεται... πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μετά από πολλούς χωρισμούς και σκάνδαλα περί απιστίας από πλευράς του, το ζευγάρι μένει και πάλι μαζί και δεν κρύβει καθόλου τον έρωτά του.

Η 36χρονη Khloe και ο αγαπημένος της έδωσαν μαζί το παρών στο πάρτι για τα 40α γενέθλια της αδελφής της, Kim και ένα σχετικό βίντεο από τη βραδιά, έδειχνε την ίδια και τον Tristan να ποζάρουν μαζί. Εν τω μεταξύ... καθώς οι cameraman βιντεοσκοπούσαν στιγμιότυπα από το εν λόγω πάρτι, ο Tristan έσκυψε και έδωσε ένα τρυφερό φιλί στην αγαπημένη του.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé (@khloekardashian) στις

Πηγή του People ανέφερε πως η Khloe δεν μπορούσε να αντισταθεί στις προσπάθειες του Tristan να είναι παρών στο μεγάλωμα της κόρης τους, παρά την πίκρα που είχε μέσα της για την απιστία του συντρόφου της.

«Υπάρχει πάντα η ανησυχία πως ο Tristan θα ξεκινήσει πάλι τα παλιά του κόλπα αλλά με την καραντίνα είχαν τον χρόνο να δουλέψουν τη σχέση τους, να περάσουν χρόνο μαζί και να κλείσουν τις πληγές του παρελθόντος. Η Khloe θέλει να προχωρήσει στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους χωρίς να ξεχνάει τι έχει προηγηθεί», είπε άτομο από το περιβάλλον της Khloe.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Khloe - Τristan  |  σχέση  |  showbiz  |  gossip  |  kardashians  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση