ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κατέρρευσε η γυναίκα του Φιλιππίδη στο άκουσμα της προφυλάκισης

Στο πλευρό της βρίσκεται ο γιος τους.

newsroom must

Από χθες (28/07) το απόγευμα ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης, αφού δεν έπεισε τον ανακριτή με την απολογία του για τις υποθέσεις ενός βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ίδιος, με βάση τις πληροφορίες βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ακόμη την εξέλιξη της υπόθεσης. Η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου και ο γιος του Δημήτρης, είναι το ίδιο σοκαρισμένοι, ενώ καθόλα τη διάρκεια της απολογίας του, βρίσκονταν μαζί του στην Ευελπίδων και περίμεναν την απόφαση.

Ενώ σύμφωνα με την ‘On Time’, η ίδια, κρατώντας το χέρι του γιου της, προσπαθούσε να σταθεί στα πόδια της, καταρρέοντας όταν άκουσε την απόφαση για προφυλάκιση. Καθώς γνωρίζει πολύ καλά, ότι ο σύζυγός της δύσκολα θα καταφέρει να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Με τους δύο να τρέχουν κοντά του, όταν εκείνος ζήτησε να τους δει, κλαίγοντας.

Η Ελπίδα Νίνου, ξεσπώντας και η ίδια σε λυγμούς, φώναζε «Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!». Από κοντά και ο γιος του ζευγαριού, αδυνατούσε να πιστέψει τα νέα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS