ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Eμπριμέ jumpsuit και mules
 

Κατέρρευσε μάρτυρας στην δίκη του Weinstein

Η ηθοποιός υπέστη «κρίση πανικού»

Συνεχίζεται η δίκη του παραγωγού Harvey Weinstein για τις σεξουαλικές επιθέσεις ενάντιων γυναικών.

Την Δευτέρα (03/02) μάρτυρας κλειδί κατέρρευσε κατά την διάρκεια της δίκης μετά από κρίση πανικού που υπέστη λόγω της έντονης και εξαντλητικής «επίθεσης» από ερωτήσεις που δέχτηκε από το δικηγόρο του παραγωγού.

H Jessica Mann είναι μία από τις δύο βασικές μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση. Μετά λοιπό την τετράωρη ανάκριση που δέχτηκε από την δικηγόρο η οποία ειδικεύεται στην υπεράσπιση κατηγορουμένων για σεξουαλική παρενόχληση ξέσπασε σε λυγμούς οι οποίοι δεν την άφηναν να αναπνεύσει.

Μετά το περιστατικό αυτό η δίκη διακόπηκε για λίγα λεπτά μέχρι η ηθοποιός να καταφέρει να ηρεμίσει κάτι που δεν έγινε έτσι η Jessica δεν επέστεψε για να συνεχίσει την κατάθεσή της.

Σύμφωνα με την Guardian η ηθοποιός υπέστη «κρίση πανικού» όταν η δικηγόρος προσπάθησε να σκιαγραφήσει για την ίδια μια εικόνα ψεύτρας και δολοπλόκου και ότι ο ισχυρισμός της για δύο φορές βιασμό από τον πελάτη της το 2013 δεν ισχύουν.
Ακόμα αναφέρετε ότι πρόκειται για μία από τις πιο σφοδρές επιθέσεις της δικηγόρου η οποία την κατηγόρησε για χειραγώγηση του Weinstein.

«Τον χειραγωγήσατε τον κ. Γουάινσταϊν κάθε φορά που τον βλέπατε, είναι αλήθεια; Κάθε φορά που είχατε σεξουαλικές επαφές μαζί του τον χειραγωγούσατε, είναι αλήθεια; Τον κάνατε να νιώθει ότι εσείς θέλατε σεξουαλικές σχέσεις μαζί του» ρωτούσε έντονα η δικηγόρος με την ηθοποιό να επιμένει στην απάντησή της «όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια».

Εκεί όμως που η κατάσταση έφτασε στο ζενίθ της ήταν όταν η δικηγόρος ζήτησε από την ηθοποιό να διαβάσει γράμμα το οποίο είχε στείλει στο σύντροφό της το 2014 ένα χρόνο μετά τον βιασμό της από τον παραγωγό στο οποίο περιγράφει μια «δυσμορφία» στα γεννητικά του όργανα.

«Δεν έχει λειτουργικό πέος. Στο κάτω μισό του σώματός του έχει κάποιου είδους επέμβαση ή εγκαύματα» έγραφε η ηθοποιός.
Στο ίδιο γράμμα η ηθοποιός αναφέρθηκε και σε μια σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε στο παρελθόν. «Θυμάμαι την ημέρα που συνειδητοποίησα ότι ελέγχω τον κόσμο μου γιατί δέχθηκα σεξουαλική επίθεση» είπε διαβάζοντας την επιστολή μέσα σε κλάματα η Jessica.
Η ηθοποιός κατέρρευσε τελικά όταν η δικηγόρος την ρώτησε αν η επίθεση αυτή έγινε όταν ήταν νεότερη.

Η δικηγόρος Donna Rotunno είναι γνωστή για τις τεχνικές που χρησιμοποιεί στις υποθέσεις σεξουαλικών υποθέσεων και μέχρι σήμερα έχει χάσει μόνο μία δίκη.

Αν και οι τακτικές εξευτελισμού του θύματος δεν θα γίνονταν αποδεκτές η Rotunno πλησίασε τα όρια για να αποδείξει ότι η ηθοποιός είναι ψεύτρα ενώ με τις υπόλοιπες μάρτυρες προσπάθησε να αποδείξει ότι είχα κίνητρο το χρήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X