ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Kατάρα των Kennedy: Νεκρή η εγγονή του Robert Kennedy και ο γιος της

Τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για επιστροφή της «κατάρας των Κένεντι»

Παρά τις επίμονες προσπάθειες, δύο 24ωρα αργότερα, ανακοινώθηκε ο θάνατός τους. Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της Maeve Kennedy, εγγονής του εκλιπόντος Robert, και του οκτάχονου γιου της στις ΗΠΑ.

Ο David McKean, σύζυγός της Maeve Kennedy Townsend McKean και πατέρας του οκτάχρονου Gideon Joseph, ανακοίνωσε ότι είναι «πλέον ξεκάθαρο» ότι «έχασα γυναίκα και παιδί». Η εγγονή του Robert F. Kennedy και γιος της αγνοούνταν από την περασμένη Πέμπτη, όταν επιβαίνοντας σε κανό φαίνεται να παρασύρθηκαν από τα κύματα. Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για επιστροφή της «κατάρας των Κένεντι».

 

Η 40χρονη και ο γιος της βρίσκονταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της πενταμελούς οικογένειας τους στο Μέριλαντ. Είχαν εγκαταλείψει το σπίτι τους στην Ουάσιγκτον, ώστε να περάσουν την καραντίνα πιο ευχάριστα στο παραθαλάσσιο εξοχικό σπίτι, που ανήκει στη μητέρα της Maeve και πρωτότοκης κόρης του Robert F. Kennedy.

Μετά το μεσημεριανό φαγητό, μητέρα και γιος έπαιζαν αμέριμνοι στην πίσω αυλή, όταν η μπάλα τους έπεσε στο νερό. Χρησιμοποίησαν ένα κανό για την πιάσουν. Λίγη ώρα αργότερα και αφότου το κύμα τους είχε παρασύρει, σύμφωνα με μαρτυρίες, ειδοποιήθηκαν οι αρχές.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες, δύο 24ωρα αργότερα, ανακοινώθηκε ο θάνατός τους. Αν και οι σoροί τους δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί, το μόνο που βρέθηκε ήταν το αναποδογυρισμένο κανό.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σ’ έναν χρόνο που η οικογένεια θρηνεί κάποιο μέλος της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση