ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι στο μενού του καιρού

Βαροµετρικό χαµηλό µε κέντρο εντοπισµένο στην νότιο Αδριατική κινείται νοτιοανατολικά και επηρεάζει τον καιρό της περιοχής.

Ο καιρός το απόγευµα του Σαββάτου (14/12) θα είναι συννεφιασµένος µε βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι κυµατώδης.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και ενδεχόµενο καταιγίδας κυρίως στα παράλια. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσουν νιφάδες ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα νοτιοανατολικοί µέχρι 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά όπου θα επικρατεί παγετός.

Την Κυριακή (15/12) ο καιρός θα είναι κατα διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα αλλά τα φαινόµενα προοδευτικά εξασθενούν και ο καιρός βελτιώνεται αργά το απόγευµα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί για να τραπούν το µεσηµέρι σε βορειοανατολικούς, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα (16/12), την Τρίτη (17/12) και την Τετάρτη (18/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος µε την θερµοκρασία να σηµειώνει άνοδο και να κυµαίνεται σε επίπεδα ψηλότερα των κανονικών για την εποχή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS