ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Καταγγέλλει επισήμως τον ανώτερο αξιωματικό η Αριστοτέλους

Πάει στη Νομική Υπηρεσία η διευθύντρια των φυλακών

Την πόρτα του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη αναμένεται να περάσει η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους με σκοπό να καταγγείλει επισήμως τον ανώτερο αξιωματικό, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια ζητούσε επίμονα από βαρυποινίτη να βρει στοιχεία και βίντεο για την προσωπική της ζωή με σκοπό να την καταστρέψει.

Η κ. Αριστοτέλους, θα δώσει στοιχεία και ονόματα στην Νομική Υπηρεσία, αφού όπως δήλωσε και η ίδια, οι δικηγόροι της εντόπισαν σωρεία αδικημάτων από τον ανώτερο αξιωματικό.

Σημειώνεται πως σε δηλώσεις της, η διευθύντρια των φυλακών, θα ζητηθεί το διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση αλλά και να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας.

Θυμίζουμε πως το εν λόγω θέμα, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή (17/6), έφερε ταραχή στις τάξεις της Αστυνομίας αφού πρόκειται για πρωτοφανές σκάνδαλο διαφθοράς.

«Ζητούσε επίμονα βίντεο από την προσωπική μου ζωή»
Η κ. Αριστοτέλους σημείωσε πώς: «Έχουμε στοιχεία τα οποία δείχνουν επικοινωνία του ανώτατου αξιωματικού, σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με βαρυποινίτη, ο οποίος καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση για ναρκωτικά».

Όπως αναφέρει η ίδια, ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας, ζητούσε βίντεο και στοιχεία από την προσωπική της ζωή με σκοπό να την επιπλήξει, να την καταστρέψει και να την απομακρύνει από την θέση της διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα καταγγέλλει: «Ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε έννοια για την προσωπική μου ζωή και αυτό φαίνεται από τα μηνύματα που ζητούσε επίμονα βίντεο ή δίνοντας οδηγίες στον βαρυποινίτη να βιαστεί να βρει βίντεο από την προσωπική μου ζωή γιατί άκουσε πως θα πάω σε άλλη θέση».

Όσον αφορά το κίνητρο του ανώτατου αξιωματικού στο να προβεί σε αυτήν την κίνηση, η κ. Αριστοτέλους απάντησε πώς δεν το γνωρίζει και πρέπει να απαντηθεί από τον ίδιο. Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό που γνωρίζω είναι πως μέσα από τα μηνύματά του είναι το μένος, με το οποίο αναζητούσε επίμονα τέτοιο βίντεο με σκοπό να με πλήξει».

«Έχω κουραστεί με τα fake news»
Σε χθεσινές του δηλώσεις και σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι υπάρχουν δημοσιεύματα που ισχυρίζονται πως ο Πρόεδρος γνώριζε την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με την υπόθεση των Κεντρικών Φυλακών, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «έχω κουραστεί να ασχολούμαι με τα fake news κάποιων ευρηματικών δημοσιογράφων. Θα αποφύγω να κάνω το οποιοδήποτε σχόλιο.

Εκείνο, όμως, που θέλω να πω είναι ότι, από την ώρα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και ενημερώθηκα, η συγκεκριμένη περίπτωση – δεν θέλω να δίνω επίθετα – έδωσα ρητές οδηγίες στην Υπουργό Δικαιοσύνης, στον Αρχηγό της Αστυνομίας – δεν μπορώ να παρέμβω βεβαίως στον Γενικό Εισαγγελέα – ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανοχή, αν και εφόσον τεκμηριώνονται τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας».

Πηγή:24news

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS