ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

«Κατά την διάρκεια του σεισμού όλοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα... Μόνο ρωγμές έχουμε εδώ»

Ο σεισμός όπως τον έζησε ένας Έλληνας.

Δέσποινα Άσπρου

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας έδωσε στην δημοσιότητα το νέο απολογισμό του φονικού σεισμού στην Τουρκία και βάση του Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν 912 πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους και 5 χιλιάδες 385 πολίτες έχουν τραυματιστεί, ενώ να σημειώσουμε ότι η σεισμική δόνηση 7,8 βαθμών που έπληξε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την Τουρκία και τη Συρία στοίχισε τη ζωή έγινε αισθητή και στην Κύπρο.

Τις δραματικές στιγμές που βίωσε κατά την διάρκεια του φωνικού σεισμού στα σύνορα Τουρκίας- Συρίας, περιέγραψε ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος, που ζει στην Καισάρεια και αγωνίζεται στην Κάισερισπορ.

«Ο σεισμός έγινε στις 4:30 περίπου και ήταν πολύ ισχυρός. Εμείς είμαστε περίπου 3 ώρες από το επίκεντρο, οδικώς. Τον νιώσαμε πάρα πολύ έντονα. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι και μόλις σηκώθηκα δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και έπειτα πρόσθεσε: «Κατά την διάρκεια του σεισμού όλοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα. Πραγματικά επικράτησε μία ταραχή. Πάλι καλά που στην πόλη μου απ’ότι μαθαίνω δεν έχουμε κάποια πτώση κτιρίων, όπως σε άλλες περιοχές που είναι πιο κοντά στο επίκεντρο. Μόνο κάποιες ρωγμές έχουμε εδώ».

Τέλος, σημείωσε πως η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS