ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κάρολος-Camilla: Βρετανός υποστηρίζει ότι είναι γιος τους

Όλες οι λεπτομέρειες.

newsroom must

Έγινε και το «απίστευτο», μετά από τόσα σκάνδαλα που περιτριγυρίζουν την βασιλική οικογένεια, το ακούσαμε και αυτό. Βρετανός, που ζει στην Αυστραλία, πιστεύει ότι είναι ο «χαμένος» γιος του πρίγκιπα Κάρολου και της Δούκισσας της Κορνουάλης, Camilla.

Σύμφωνα με την “Daily Mail” ο Simon Dorante-Day από το Queensland είχε γεννηθεί στην Αγγλία τον Απρίλιο του 1966 και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που έμενε στο Portsmouth η οποία είχε σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια.

Ο ίδιος σήμερα πιστεύει ότι ο τότε Κάρολος(17χρονών) και η Camilla(18χρονών) είχαν φέρει στον κόσμο ένα παιδί και αποφάσισαν να το δώσουν για υιοθεσία. Το «εξωπραγματικό» είναι ότι ο ίδιος, έχει περάσει δεκαετίες προσπαθώντας να βρει αποδείξεις, και ταυτόχρονα επέλεξε να δημιουργήσει και μια σελίδα στο Facebook στην οποία μοιράζεται φωτογραφίες που δείχνουν την ομοιότητά του με τους δύο.

Ο Dornate-Day, δίνοντας συνέντευξη στην εφημερίδα, “Sunrise”, είχε πει ότι «οι αποδείξεις μιλούν από μόνες τους», ενώ τόνισε πως βλέπει τις ομοιότητες ανάμεσα στα παιδιά της βασιλικής οικογένειας και τον ίδιο, και αποκάλυψε ότι η γιαγιά του δούλευε για την Βασίλισσα Ελισάβετ.
Η έρευνά του αποδεικνύει την «εξαφάνιση» της Camilla για τουλάχιστον 9 μήνες ενώσω ο πρίγκιπας Κάρολος βρισκόταν στην Αυστραλία, πριν από την υποτιθέμενη γέννα του.

Φυσικά η βασιλική οικογένεια, δεν έχει απαντήσει ακόμη στις κατηγορίες, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος πιστεύει πως τα πιστοποιητικά γέννησής του και υιοθεσίας του είναι άκυρα (γιατί έχουν συμπληρωθεί από την θετή του μητέρα).

Καταλήγοντας, ο υποτιθέμενος γιός, ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τα παιδικά του χρόνια στο Portsmouth και είχε συναντηθεί με την Camilla, χαρακτηριστικά είπε «Πολλοί θα πιστεύουν ότι θέλω ένα όνομα και χρήματα από αυτό. Δεν θέλω χρήματα. Μου κοστίζει χρήματα όλο αυτό. Έχουμε κουραστεί να μετακινούμαστε στην Αυστραλία και να κρύβουμε ένα μυστικό που δεν είναι δικό μας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X