ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Καπουτζίδης: «Είμαστε 5000 άτομα σε έναν χώρο, προσπαθούμε να ανακτήσουμε την επαφή»

Όσα είπε για την εμπειρία του στην Eurovision.

newsroom must

Στην Κατερίνα Καινούριου και την εκπομπή της «Ευτυχείτε» μίλησε από την Ολλανδία, ο Γιώργος Καπουτζίδης και περιέγραψε το κλίμα που επικρατεί εκεί, λόγω και του διαγωνισμού Eurovision.

Ο ίδιος, βρίσκεται εκεί για να μεταφέρει το κλίμα και να κάνει την μετάφραση, όπως έχει συνηθίσει το Ελληνικό κοινό εδώ και χρόνια, μαζί του είναι και η Μαρία Κοζάκου.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis)

Ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αποστολές, το πώς ένιωσε ο ίδιος να είναι ανάμεσα σε κόσμο μετά από τόσον καιρό αλλά και για την απομόνωση που «επέβαλε» ο ίδιος στον εαυτό του, στο σπίτι του στην Αίγινα.

Χαρακτηριστικά είπε, «Η φετινή Eurovision είναι σίγουρα διαφορετική. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται. Είναι περίεργο, είμαστε 5000 άτομα μέσα σε έναν χώρο, είχαμε ξεσυνηθίσει. Και για μένα ειδικά που είχα συνηθίσει στην Αίγινα, ήταν λίγο ζόρικο, προσπαθούμε να ανακτήσουμε την ανθρώπινη επαφή».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «Οι Ολλανδοί είναι εξαιρετικοί, έχουν κάνει μια φοβερή διοργάνωση. Η σκηνή είναι φοβερή, ο φωτισμός είναι ο καλύτερος που έχω δει όσα χρόνια κάνω τη Eurovision… Για αυτό και κανείς δε γκρίνιαξε για τα μικρά προβλήματα ήχου που είχαμε…Φέτος ήταν τα πράγματα λίγο πιο σύνθετα».

Δείτε όσα είπε στο απόσπασμα που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X