ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Και όμως, ο Ανδρέας του GNTM αποκάλυψε ότι έχει κερατώσει

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο

newsroom must

Παρακολουθήσαμε πολλά βίντεο στα οποία συμμετείχαν οι φετινοί διαγωνιζόμενοι του GNTM που από ότι φαίνεται έχουν εργαστεί αρκετά πριν μπουν στο παιχνίδι

Και μπορεί αρχικά όλοι να ασχολούνταν με τον Ηρακλή αφού έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση από την πρώτη ημέρα που τον είδαμε όμως εκείνος που ξαφνικά κερδίζει έδαφος και αναδεικνύεται σε fan favorite στο παιχνίδι δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Αθανασόπουλο.

Ο 19χρονος Ανδρέας από την Αμαλιάδα λοιπόν μετά και το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής κατάφερε να μπει λίγο περισσότερο στις καρδιές μας αφού μέσα σε ένα πλατό στήριξε όχι μόνο την Ίριδα που έζησε ένα μικρό «εφιάλτη» όσο φωτογραφιζόταν με τον Έντουαρντ αλλά και την Ξένια η οποία έφυγε άδικα από το παιχνίδι λόγω κακής επιλογής παρτενέρ.

Από εκείνη την στιγμή το Twitter έχει πάρει το μέρος του ενώ κάποιο τον χαρακτηρίζουν ως ένα πρότυπο άνδρα φεμινιστή.

Παρόλα αυτά τον Ανδρέα εμείς κάπου τον έχουμε ξαναδεί και μας το θύμισε ένας χρήστης του Twitter όπως πάντα που ξέρουν να σκάβουν και να βρίσκουν τα πάντα.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας ήταν σε ένα βίντεο του γνωστού Έλληνα YouTuber, «Vibrator» στο οποίο αποκάλυψε ότι έχει κερατώσει την κοπέλα του. Το βίντεο έχει τίτλο «Το μεγαλύτερο ψέμα που έχεις πει» και εκεί ο Ανδρέας λέει ότι η κοπέλα του μπήκε στο σπίτι και τον βρήκε με άλλη ενώ εκείνος της είπε ότι είναι απλά φίλοι.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο από το 01:38 και μετά

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ανδρέας  |  GNMT  |  βίντεο  |  vibrator  |  κέρατο  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση