ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κ. Ζαρίφη: Τι ΔΕΝ λέει για την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη

Για την απουσία της από τα πλατό του Alpha, τις φήμες ότι πάει πλέον στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και... την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Τι άραγε απαντάει για όλα τα παραπάνω:

''Έπαθα τρεις μέρες μια μικρή δηλητηρίαση-γαστρεντερίτιδα. Δεν πήγα να το ψάξω αλλά νομίζω πως είχε λίγο σχέση και με την γρίπη της εποχής. Άκουσα τα πάντα. Ήμουν σπίτι τα έβλεπα και έλεγα ''έλα χριστέ μου''.

''Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ήμουν άρρωστη και δεν περίμενα για μια γαστρεντερίτιδα να γίνει τέτοιο μακελειό. Ποτέ δεν είχα πρόταση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τα πράγματα παραμένουν ακριβώς όπως έχουν!''

Όσο για το... κοινό μυστικό και την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη, η Κατερίνα Ζαρίφη... τα πήγε από δω, τα πήρε από εκεί και στο τέλος μας ''έβγαλε'' όλους ''τρελούς'':

''Μου το ανακοινώνετε ότι είναι έγκυος; Γιατί εγώ δεν έχω ιδέα σε αυτό. Αλλά αν μου το ανακοινώνετε κάτι ξέρετε. Εγώ δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι που δεν ξέρω! Και μεταξύ μας τώρα. Γιατί να ανακοινωθεί βρε παιδιά; Πες βγάζω εγώ ένα έκζεμα. Να βγω και να πω τι; ότι έβγαλα έκζεμα;''

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση