ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Joe Biden: Η άφιξη στον Λευκό Οίκο και ο Έλληνας παρουσιαστής της ορκωμοσίας του

Δείτε ποιος Έλληνας θα παρουσιάσει την ορκωμοσία του νέου προέδρου της Αμερικής

newsroom must

Ο εκλεγμένος πρόεδρος Joe Biden και η εκλεγμένη αντιπρόεδρός Kamala Harris έφτασαν στο Καπιτώλιο, όπου σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η τελετή της ορκωμοσίας τους. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grazia UK (@graziauk)

Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αφιχθεί στο Καπιτώλιο και ο απερχόμενος αντιπρόεδρος Mike Pence, ο οποίος θα παραστεί στην τελετή, σε αντίθεση με τον Donald Trump ο οποίος βρίσκεται καθ' οδόν για τη Φλόριντα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Joe Biden (@joebiden)

Και ενόσω η ώρα πλησιάζει μάθαμε πως ο οικοδεσπότης της τηλεοπτικής εκπομπής που θα δείξει την ορκωμοσία είναι Έλληνας και δεν μπορέσαμε να μην το μοιραστούμε. Ο λόγος για τον Tom Hanks ο οποίος πριν από περίπου ένα χρόνο πολιτικογραφήθηκε Έλληνας.

Να θυμίσουμε πως η ειδική εκπομπή για την ορκωμοσία του νεόυ προέδρου της Αμερικής έχει το όνομα «Celebrating America» και μεταξύ άλλων θα δούμε να εμφανίζονται καλλιτέχνες όπως οι Jon Bon Jovi, Demi Lovato, Justin Timberlake και Ant Clemons. Όπως δήλωσε η επιτροπή, η τηλεοπτική εκπομπή «θα επιδείξει την ανθεκτικότητα, τον ηρωισμό και την ενοποιημένη δέσμευση του αμερικανικού λαού να έρθει μαζί ως έθνος για θεραπεία και ανοικοδόμηση».

Να θυμίσουμε πως το πρόγραμμα θα προβληθεί στα τηλεοπτικά δίκτυα CBS, ABC, CNN, NBC και MSNBC και θα μεταδοθεί σε ροή στο YouTube, στο Facebook, στο Twitter και σε άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση