ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Jeff Bezos: Το δαχτυλίδι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην Lauren Sánchez

Σύμφωνα με το People ο ιδρυτής της Amazon και η δημοσιογράφος εθεάθησαν στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ριάνα Στυλιανού

Ο διάσημος επιχειρηματίας Jeff Bezos με περιουσία που ανέρχεται περίπου στα $ 137 δισεκατομμύρια έκανε πρόταση γάμου πριν από λίγες ημέρες με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι στην σύντροφό του Lauren Sánchez.

@bikotbitisortmag

Σύμφωνα με το People ο ιδρυτής της Amazon και η δημοσιογράφος εθεάθησαν στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων, με τη Sánchez να φορά το εκθαμβωτικό διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς. Ενώ το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα ευχάριστα νέα του το δημοσίευμα του Ηello αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας πρέπει να διέθεσε μέχρι και επταψήφιο ποσό για το δαχτυλίδι.

@bikotbitisortmag

«Το εντυπωσιακό διαμάντι φαίνεται να είναι μεταξύ 15 και 20 καρατίων. Θα υπολόγιζα την αξία του στα 2 εκατομμύρια δολάρια, ίσως και περισσότερα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της «Diamond Pro», είπε ο Mike Frind στο Ηello.

@bikotbitisortmag

«Το να βρει κανείς ένα φυσικό διαμάντι με αυτά τα καράτια είναι εξαιρετικά σπάνιο. Είναι πιθανό ότι για τον σχεδιασμό του δαχτυλιδιού και για την επιλογή του διαμαντιού να χρειάστηκαν αρκετοί μήνες αναμονή», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, το ζευγάρι δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τη σχέση του τον Ιανουάριο του 2019, λίγο μετά το διαζύγιο του επιχειρηματία με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, συγγραφέα και φιλάνθρωπο MacKenzie Scott με την οποία μοιράζεται τέσσερα παιδιά.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση