ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Jeff Bezos: Με τη γυναίκα του σε γιοτ πεντακοσίων εκατομμυρίων

Απολαμβάνουν στιγμές κατά μήκος των ακτών της Ισπανίας.

Μαρία Καραμάνου

Ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos, και η σύντροφός του, Loren Sanchez, αναχώρησαν με το ολοκαίνουργιο σούπερ γιοτ τους για μια εξόρμηση. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να χαλαρώνει το απόγευμα της Δευτέρας στο πλοίο που ανέρχεται σε αξία πεντακοσίων εκατομμυρίων δολαρίων.

Η 53χρονη πρώην δημοσιογράφος επέλεξε ένα ροζ μπικίνι ενώ ο 59χρονος δισεκατομμυριούχος απολάμβανε την παρουσία της. Σύμφωνα με το Page Six, το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να απολαύσει την ομορφιά των ακτών της Ισπανίας κατά μήκος της διαδρομής τους.

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε να βγαίνει το 2019, απολάμβανε τον ήλιο δίπλα στο εντυπωσιακό σκάφος αναψυχής τους. Το σκάφος, που ονομάζεται Koru, θεωρείται το ψηλότερο ιστιοπλοϊκό στον κόσμο με ύψος εβδομήντα μέτρα, διαθέτει ελικοδρόμιο και πισίνα, και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και δεκαοκτώ επισκέπτες. Για την πλήρη λειτουργία του, απαιτείται πλήρωμα σαράντα ναυτικών.

Ο Jeff ξεκίνησε την κατασκευή του σκάφους το 2018, αφού δαπάνησε μισό δισεκατομμύριο δολάρια. Η κατασκευή ολοκληρώθηκε σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2023.

Η λειτουργία του σκάφους Koru αντιστοιχεί σε περίπου είκοσι πέντε εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Να υπενθυμίσουμε ΄ότι ο Jeff Bezos διαθέτει προσωπική περιουσία ύψους εκατόν δεκατεσσάρων δισεκατομμυρίων δολαρίων και αποτελεί τον τρίτο πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο, μετά τον Bernard Arno και τον Elon Musk.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS