ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ήταν σε αυτοαπομόνωση 3 εβδομάδες και κόλλησε κορωνοϊό

Η ίδια ισχυρίζεται ότι κόλλησε από την παράδοση ενός πακέτου delivery

Απίστευτο και όμως συνέβη. Γυναίκα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε καραντίνα για 3 ολόκληρες εβδομάδες.
Ο λόγος για την Rachel Brummert από την Βόρεια Καρολίνα η οποία πάσχει από μια αυτοάνοση διαταραχή που την καθιστά ευάλωτη στον κορωνοϊό. Γνωρίζοντας αυτό η Rachel αποφάσισε να απομονωθεί από όλους για όσο καιρό χρειαστεί συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της ο οποίος ζει σε ξεχωριστό δωμάτιο του σπιτιού.

Την περασμένη Πέμπτη κάνοντας το τεστ βρέθηκε θετική ενώ αναπτύσσει συμπτώματα όπως πυρετό, βήχα, απώλεια όσφρησης, κόπωση, πονοκέφαλο και δυσκολία στην αναπνοή.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι κόλλησε από την παράδοση ενός πακέτου delivery από το supermarket το οποίο της έφερε μια γυναίκα στην πόρτα του σπιτιού της.

Η ίδια δήλωσε στο WCNC ότι δεν φόρεσε γάντια όταν παρέλαβε τις σακούλες. «Νόμιζα πραγματικά ότι έκανα τα πάντα σωστά. Δεν είχα σχεδόν καμία επαφή. Δεν την άγγιξα καθόλου την γυναίκα. Φοβάμαι πάρα πολύ. Είμαι πιο άρρωστη από ποτέ και φοβάμαι περισσότερο από ποτέ. Από όσα ακούω για τους αναπνευστήρες, είναι τρομακτικό. Ελπίζω πραγματικά να μπορέσω να το περάσω στο σπίτι»

Με το μόνο άλλο άτομο που ήρθε σε επαφή ήταν ο φαρμακοποιός που επισκέφτηκε 3 εβδομάδες πριν. Η ίδια δηλώνει τρομαγμένη αφού δεν θέλει να βρεθεί στο νοσοκομείο. «Είχα περάσει την γρίπη αλλά δεν είναι όπως τότε. Είναι ένα άλλο τέρας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση