ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ισχυρές καταιγίδες με χαλάζι και ανεμοστρόβιλους στην Λευκωσία

Έντονα καιρικά φαινόμενα παρατηρήθηκαν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, με αποκορύφωμα την ανατροπή τεσσάρων οχημάτων από ανεμοστρόβιλο στον Στρόβολο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη στη λεωφόρο Σταυρού στον Στρόβολο στα φώτα τροχαίας της συμβολής με τη λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ φαίνεται, μέχρι στιγμής, ότι δεν έχουν υπάρξει τραυματισμοί.

Όπως έχει γίνει αντιληπτό, ισχυρές καταιγίδες πλήττουν την ευρύτερη περιοχή και επαρχία της Λευκωσίας, με τις εικόνες να έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου:

Το παραπάνω βίντεο ελήφθη από την περιοχή του Λυκαβηττού στην Λευκωσία. Όπως βλέπετε, λίγα λεπτά έντονης βροχής, συνοδεία χαλαζόπτωσης, ήταν αρκετά για να μετατρέψουν παρακείμενο χώρο στάθμευσης σε λίμνη, ενώ ανάλογη εικόνα, σύμφωνα με πληροφορίες μας παρουσιάζει και η λεωφόρος Διγενή Ακρίτα, παρά τα φώτα τροχαίας με την συμβολή με την λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Το επόμενο βίντεο ελήφθη στην περιοχή Αγίου Δομετίου. Φαίνεται και ακούγεται το χαλάζι πώς προσκρούει σε διάφορα αντικείμενα και στο πάτωμα:

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δέχθηκε μέχρι στιγμής 18 κλήσεις. Οι κλήσεις αφορούν μετακινήσεις αντικειμένων, δέντρων και οχημάτων και 3 κλήσεις αφορούν πλημμυρισμένα υποστατικά στις περιοχές Στροβόλου, Λακατάμιας και Έγκωμης. Ζητήθηκε και η υποστήριξη της Πολιτικής Άμυνας.

Πηγή: 24News

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση