ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δηλώνει ερωτευμένη

Δεν άργησε να της χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα και να αισθανθεί ερωτευμένη και πλήρης

Γιώργος Γκαρακλίδης

Δύναμη και πηγή ζωής η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία έχει δείξει με τον χαρακτήρα της, το σθένος της και την πυγμή της για ζωή πως θα τα καταφέρει να ορθοποδήσει και να δώσει έναυσμα και λόγους σε όσους νιώθουν κατά καιρούς ότι λυγίζουν. 

Δεν είναι η πρώτη ένδειξή της πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό είμαστε όντως υπεύθυνοι για την εξέλιξη της ζωής μας και την τροπή που αυτή ενδεχομένως πάρει μέσα στον χρόνο. 

Μετά από την συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη η Ιωάννα Παλιοσπύρου μοιράστηκε κι άλλες πτυχές της ζωής της όπως αυτή του έρωτα και της αγάπης καθώς δηλώνει ερωτευμένη και πλήρης μ' έναν άνθρωπο ο οποίος της συμπαραστάθηκε καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας των επεμβάσεων, τον οποίο και γνώρισε μέσω κοινών γνωστών. 

Επιπρόσθετα, η ίδια ανέφερε πως έπρεπε να περάσει αρκετός καιρός για να μπορέσει να πιστέψει ξανά στην ιδέα του έρωτα και να εμπιστευτεί έναν νέο άνθρωπο για να μπει στη ζωή της, ιδίως σε μια τόσο μεταβατική περίοδο που διένυε. 

Πολλές φορές ο άνθρωπος αυτός τη συνόδευσε και της στάθηκε πραγματικά όσο μετέβαινε από χειρουργείο σε χειρουργείο με σκοπό την αποκατάστασή της κι όμως η ίδια δεν θέλησε να μιλήσει γι' αυτό καθώς ήταν κάτι που γνώριζαν μόνοι η οικογένειά της και οι στενοί της φίλοι.  

Ο νέος της σύντροφος βρίσκεται πάντοτε δίπλα της σε κάθε νέα πρόκληση που καλείται ν' αντιμετωπίσει και είναι ένα από τα πιο ευχάριστα κομμάτια στη ζωή της αυτή τη στιγμή, πέραν της αγάπης που λαμβάνει από τον κόσμο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση