ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Influencers έχουν μετατρέψει το «Black Lives Matter» σε trend

Μήπως το έχουμε παρατραβήξει;

Πόσο πωρωμένοι είμαστε πραγματικά με τα κοινωνικά δίκτυα. Πόση χαρά και ικανοποίηση μας δίνει ένα like ενώ γύρω μας επικρατεί χάος;
Όλοι έχουμε δει «χαζά» βίντεο με influencers να προσπαθούν να φωτογραφηθούν και να συμβαίνει κάποια αναποδιά; Ο λογαριασμός στο Twitter «Influencers in the Wild» είναι γεμάτος με τέτοιο περιεχόμενο και σου προκαλεί πραγματικά γέλιο.

Αυτό όμως που έχει εξοργίσει πολύ κόσμο τον τελευταίο καιρό είναι οι «influencers» που έχουν μετατρέψει το κίνημα «Black Lives Matter» σε trend και τις διαδηλώσεις για την δολοφονία του George Floyd σε events.

Απελπισμένοι για την απόλυτη φωτογραφία πλησιάζουν τις διαδηλώσεις από απόσταση μόνο και μόνο για να πετύχουν το κλικ που θα τους δώσει τα πολυπόθητα likes!

Υπάρχουν και Influencers οι οποίοι χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους για να ενημερώσουν και να προτρέψουν τους ακόλουθούς τους να διαβάσουν και να ενημερωθούν περισσότερο για το τι ακριβώς συμβαίνει. Το να εκμεταλλεύομαι όμως έτσι ένα κοινωνικό πρόβλημα όπως ο ρατσισμός και η αστυνομική βία για την προβολή του εαυτού μου είναι τουλάχιστον λυπηρό κατά την δική μου γνώμη.

Δείτε μερικά παραδείγματα που δημοσίευσε ο λογαριασμός στο Twitter «Influencers in the Wild»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση