ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Ηλίας Βρεττός: To μήνυμά του για τις φήμες χωρισμού

Τις τελευταίες μέρες πολλά δημοσιεύματα ήθελαν τον Ηλία Βρεττό και την Σοφία Φυρού να χωρίζουν, λίγο διάστημα μετά το σοβαρό τροχαίο που είχαν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο τραγουδιστής αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με την αγαπημένη του, επειδή ενοχλήθηκε για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το τροχαίο που ενεπλάκησαν.

Ωστόσο ο Ηλίας Βρεττός θέλησε να δώσει ένα τέλος στα δημοσιεύματα, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

''Το ότι με είδατε όρθιο να κάνω δηλώσεις στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από το νοσοκομείο, ξεπερνώντας εκείνη την ώρα τον εαυτό μου, δε σημαίνει ούτε κατά προσέγγιση πως έχω γίνει καλά και πως όλα τέλειωσαν... Όσο σημαντική ήταν η επιτυχημένη, Δόξα τω Θεώ, έκβαση των σοβαρότατων χειρουργείων στα οποία υποβλήθηκα, άλλο τόσο σημαντικός είναι και ο μακρύς, δύσκολος και οδυνηρός αγώνας της αποκατάστασης, τον οποίο παλεύω με αισιοδοξία, πίστη και χαμόγελο! Κάθε μέρα είναι και μία μάχη... Μάχη με το σώμα σου, μάχη με την ψυχολογία σου, μάχη με τα νεύρα σου, μάχη με τον εαυτό σου... Θα σας παρακαλούσα σεβόμενοι αυτή μου την προσπάθεια, να μην ασχολούμαστε με σενάρια επιστημονικής φαντασίας... Με αγάπη, ΗΒ''

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση