ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Tα προγνωστικά για τον νικητή της Eurovision 2021

Σε ποιες θέσεις βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρος.

newsroom must

Ο 65ος διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision song contest 2021, είναι προ των πυλών και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν παραπάνω από κάθε άλλη χρονιά, αφού έχει λείψει σε όλο το «φίλαθλο» κοινό, λόγω και της απουσίας του πέρσι, αφού η πανδημία του κορωνοϊού είχε πλήξει το παγκόσμιο.

Αν και μέχρι χθες Κύπρος και Ελλάδα ήταν αρκετά ψηλά στην στοιχηματική απόδοση, φαίνεται ότι οι πρόβες των “Big 5” άλλαξαν πολλά. Συγκεκριμένα τόσο η Γαλλία όσο και η Ιταλία, αλλά και η διοργανώτρια χώρα Ολλανδία, μετά από τις πρόβες τους εντυπωσίασαν το κοινό. Ενώ όλοι περιμέναμε την συμμετοχή της Μάλτας να θεωρείται το ακλόνητο φαβορί, πέρασε τρίτη στις θέσεις των προβλέψεων.

Όμως, όλα δείχνουν ότι οι χώρες, δεν έχουν και μεγάλη απόσταση μεταξύ τους – κάτι που αλλάζει με την ώρα, ενώ την δεδομένη στιγμή η Γαλλία να «παίρνει κεφάλι» (4,00), δεύτερη την Μάλτα (4,50) τρίτη την Ελβετία (6,00) αφήνοντας την Ιταλία στην τέταρτη θέση (7,50).

Από τις λίγες χρονιές ωστόσο που η Γαλλία, φεύγει τόσο μπροστά πριν από ημιτελικό, με πολλούς να συγκρίνουν την Barbara Pravi και το τραγούδι της «Voila» με την Edith Piaf, ενώ σε άλλους θυμίζει το Πορτογαλικό «Amar Pelos Dois» που κέρδισε το 2017.

Αν τελικά τα στοιχήματα επικυρωθούν θα είναι η πρώτη νίκη μιας χώρας εκ των “Big 5” ((Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία) από το 2010, όταν η Lena κέρδισε με το “Satellite” για χάρη της Γερμανίας.

Αναφορικά με την Ελλάδα, και την Στεφανία, “Last Dance”, πλέον είναι στην 10η θέση (39,00), μια μικρή άνοδος από την 14η, που οφείλεται κυρίως στην σκηνική της παρουσία κατά την δεύτερη πρόβα, στην οποία είχε μαζί και τους χορευτές της.

Τέλος η Κύπρος μας, αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση, με την Έλενα Τσαγκρινού και το “El Diablo” να έχουν μικρή αλλά σταδιακή άνοδο (19,00)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X