ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ιδέες για δώρα, που θα ενθουσιάσουν τα ζώδια

Η αστρολογία βοηθά τον Άγιο Βασίλη!

newsroom must

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και οι περισσότεροι σκεφτόμαστε για τα δώρα, που θα προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα στις γιορτές. Κάτι η παγκόσμια κρίση, κάτι η δική μας «προσωπική» κρίση, που λόγω φόρτου δεν μας «βοηθά», συχνά ζητάμε τη βοήθεια του «κολλητού» ή της κολλητής, για να μας δώσει τα φώτα στην επιλογή ενός δώρου που θα εντυπωσιάσει, δίχως να «ξετινάξει» τον προϋπολογισμό μας!

Τι γίνεται όμως όταν «μπλοκάρουμε» και δεν καταλήγουμε πουθενά; Τα άστρα αποτελούν τους καλύτερους βοηθούς του Αϊ-Βασίλη! Διαβάστε να μάθετε πως μπορούν να βοηθήσουν και εσάς στην επίκαιρη ερώτηση: “Τι δώρο να πάρω;”

Νούμερο ένα “tip”: Το να προσφέρει κανείς με την ψυχή του ένα δώρο στο αγαπημένο του πρόσωπο, σημαίνει πάνω από όλα ότι γνωρίζει και τις επιθυμίες του. Πως όμως μπορεί κανείς να γνωρίζει τα γούστα του άλλου; Ένα από τα πιο απλά «τρικ» είναι να ξέρει το ζώδιο του. Σίγουρα ένας Αιγόκερως δεν περιμένει τα ίδια δώρα μ' έναν Κριό, μια Παρθένο ή έναν Ταύρο.
Ανακαλύψτε λοιπόν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα ενθουσιάσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με βάση το ζώδιό τους.

ΚΡΙΟΣ
Ζώδιο της Φωτιάς, ενεργητικό και παθιασμένο.
Πλανήτης: Άρης (ενεργητικότητα, αθλητισμός, παρόρμηση).
Δυναμικός και υπερκινητικός, ο Κριός λατρεύει τον αθλητισμό σε όλες τις εκφάνσεις του. Θα τον χαροποιήσετε πολύ προσφέροντας του ένα βιβλίο-αφιέρωμα για τη Φόρμουλα 1. Ωστόσο, η ενεργητικότητά του δεν ξοδεύεται στα σπορ του δωματίου. Σίγουρα θα εκτιμήσει τα αξεσουάρ «στιλ ράλι» για το αυτοκίνητο του, στου οποίου τη μηχανή έχει σίγουρα κάνει κάποιες «παρεμβάσεις». Μην ξεχνάτε επίσης ότι λατρεύει τους συνδυασμούς του δέρματος και κυρίως τις μπότες. Ανεξάρτητα από το αγαπημένο του άθλημα (τζόκινγκ, τένις, ράφτινγκ) του αρέσει πολύ να εμφανίζεται με ρούχα της τελευταίας λέξης της μόδας.
Tips από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη
-Να θυμάστε ότι το κόκκινο είναι το κατεξοχήν χρώμα του Κριού. Είτε πρόκειται για διακοσμητικά στοιχεία, είτε για αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας του, λατρεύει κυριολεκτικά όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου και ιδιαίτερα της φωτιάς.
-Αν η γυναίκα της ζωής σας είναι Κριός, χαρίστε της ένα άρωμα που θεωρείτε τολμηρό, με «πιπεράτα» στοιχεία ή ακόμη και μια κολόνια που προορίζεται για άνδρες!
Το τέλειο δώρο
Αφήστε μέσα στα παπούτσια του αγαπημένου σας Κριού δυο εισιτήρια (όχι απαραίτητα αεροπορικά) για έναν προορισμό το 2021 ή για μια παράσταση που θα του αποκαλύψετε την τελευταία στιγμή και μπορεί να δείτε διαδικτυακά. Η «συνταγή» αυτή πιάνει πάντα με τους Κριούς!

ΤΑΥΡΟΣ
Ζώδιο της Γης, κτητικό και ρεαλιστικό.
Πλανήτης: Αφροδίτη (έρωτας, αισθησιασμός).
Πρόκειται για τον «καλοφαγά» του ζωδιακού, αφού λατρεύει την ποσότητα αλλά και την ποιότητα. Ένα τεράστιο αλλά και προσεγμένο κουτί με σοκολατάκια σε διάφορες γεύσεις θα τον αποπλανήσει! Αν θέλετε όμως να τον κάνετε να «πάθει», επισκεφθείτε ένα από τα ειδικά καταστήματα και διαλέξτε τα delicatessen εκείνα που θα τον αφήσουν «άφωνο».
Tips από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη
-Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες του ζωδίου έχουν μεγάλο πάθος με τη μαγειρική και περνούν πολλές ώρες πάνω από τις κατσαρόλες και τα «μάτια» της κουζίνας. Θα τους σαγηνέψει σίγουρα ο τελευταίος «Οδηγός μαγειρικής» που θα τον βρουν πολύ χρήσιμο για το χόμπι τους. Αν το Ταυράκι σας διαθέτει χιούμορ, τότε μπορείτε να του χαρίσετε και το τελευταίο βιβλίο για τις πιο μοντέρνες δίαιτες!
-Στοιχείο της Γης, με πολλά κρυμμένα καλλιτεχνικά ταλέντα, θα ενθουσιαστεί μ' ένα δώρο που θ' αναδείξει τα προσόντα του. Ένα «κιτ» ζωγραφικής, γλυπτικής ή ακόμη και πλεξίματος ας είναι μέσα στις επιλογές σας.
-Η οικολογία και το ταυρίσιο ένστικτο του βαδίζουν χεράκι-χεράκι. Οτιδήποτε έχει σχέση με την κηπουρική δεν θα πάει χαμένο.
- Η γυναίκα Ταύρος «λιώνει» με τα αξεσουάρ της μόδας. Κοσμήματα -κυρίως κολιέ και σκουλαρίκια-, φουλάρια, ζώνες. Αισθησιακή όσο καμιά άλλη, η εκπρόσωπος του ζωδίου κάνει συλλογή αρωμάτων. Έχει μια προτίμηση για αρώματα «γλυκά» και αισθησιακά.
Το τέλειο δώρο
Προσφέρετε στο αγαπημένο σας Ταυράκι ένα Σαββατοκύριακο σ' ένα ξενοδοχείο εποχής, κοντά στη φύση. Οι πεδιάδες και τα χιονισμένα βουνά τού αρέσουν περισσότερο από τη θάλασσα. Μια άλλη επιλογή σας μπορεί να είναι ένα δείπνο στο σπίτι το οποίο θα ετοιμάσετε με πολλή αγάπη, κάτω από το φως των κεριών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ζώδιο του Αέρα, ενθουσιώδες και επικοινωνιακό.
Πλανήτης: Ερμής (ευφυΐα, επικοινωνία).
Πρόκειται για το κατεξοχήν ζώδιο της επικοινωνίας και το γεγονός αυτό θα σας προβληματίσει, καθώς οι επιλογές που έχετε για το δώρο του είναι πολλές. Θα του αρέσει σίγουρα μια πένα, ένα στυλό, επιστολόχαρτα με τα αρχικά του ονόματος του αλλά και ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο. Από την ατέλειωτη λίστα δώρου, μπορείτε να επιλέξετε ένα κομπιούτερ, ένα προσιτό gadget τελευταίας τεχνολογίας, από μια φορητή τηλεόραση, ένα μίνι τρανζίστορ για το μπάνιο του μέχρι και μια μίνι ψηφιακή κάμερα.
Tips από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη
-Βαθιά εγκεφαλικός, αισθάνεται όμορφα όταν το μυαλό του βρίσκεται σε υπερκινητικότητα. Γι' αυτό και θα ενθουσιαστεί μ' ένα περιπετειώδες μυθιστόρημα που θα μπορέσει να «ξεκοκαλίσει» κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων του με το λεωφορείο, το τρόλεϊ ή το μετρό. Μια συνδρομή σ' ένα εξειδικευμένο site επικοινωνίας θα τον ενθουσιάσει. Καθώς τα γούστα του είναι «ηλεκτρονικά», θα ξετρελαθεί αν του προσφέρετε ένα «προχωρημένο» low budget mp3 player, καθώς και video games.
-Αν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένης εμβέλειας, μην ανησυχείτε, μπείτε σ' ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και επικοινωνίας και διαλέξτε ένα από τα εκατοντάδες gadgets. Ο Δίδυμος σας λατρεύει τα μικρούλικα αυτά αντικείμενα της υψηλής τεχνολογίας.
Το τέλειο δώρο
Το τελευταίο μοντέλο media player, με μια σειρά από BD ταινίες τελευταίας κυκλοφορίας θ' αποτελέσει σίγουρα την απασχόληση του για τα επόμενα χρόνια. Όσο για την κυρία Δίδυμο, ένα μοντελάκι σχεδιασμένο για τα «τρεχάματα» της θα της κλέψει το μυαλό και την καρδιά

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ζώδιο του Νερού, παρορμητικό και ευαίσθητο.
Πλανήτης: Σελήνη (μητρότητα, οικογένεια, στοργή).
Πρωταγωνιστής της οικογενειακής εστίας, ο Καρκίνος λατρεύει το σπίτι του. Οτιδήποτε συμβάλλει για να βελτιώσει το εσωτερικό του προσωπικού του βασιλείου είναι ευπρόσδεκτο. Από μαξιλάρια ή μαξιλαροθήκες, μικρά χαλιά, ζεστές παντόφλες, μέχρι μια κορνίζα με την αγαπημένη του φωτογραφία είναι από τα δώρα που θα τον συγκινήσουν. Μην ξεχάσετε τα αρωματικά κεριά που αποτελούν πάθος για τους εκπροσώπους του ζωδίου. Αν το δώρο είναι πιο προσωπικό, τότε τολμήστε να διαλέξετε μια πιζάμα ή μια ρόμπα που θα τον ενθουσιάσουν.
Tips από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη
-Η κουζίνα είναι η αγαπημένη του γωνιά, καθώς περνά αρκετές ώρες ετοιμάζοντας νόστιμα πιάτα για τους αγαπημένους του. Ένα σετ από κατσαρόλες ή ένα σερβίτσιο με όμορφη διακόσμηση είναι ένα δώρο που θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.
-Οικολόγος από πεποίθηση (ήταν και πριν γίνει η οικολογία της μόδας), ο Καρκίνος λατρεύει το ποδήλατο που τον βοηθά να μετακινείται, γυμνάζοντας το σώμα του χωρίς να ρυπαίνει το περιβάλλον. Μήπως αυτό θα ήταν το δώρο που θα 'πρεπε να επιλέξετε για το αγαπημένο σας Καρκινάκι;
-Το πιο ευαίσθητο απ' όλα τα ζώδια, διαθέτει περίσσια αγάπη για τους λιγότερο ευνοημένους του κόσμου. Ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι που βρέθηκε από κάποιον ζωόφιλο στη μέση του δρόμου, θα βρει ζεστό καταφύγιο στο σπίτι ενός Καρκίνου.
-Το συναίσθημα πηγάζει από την καρδιά. Χαρίστε στον αγαπημένο σας Καρκίνο οτιδήποτε έχει να κάνει με το σχήμα της καρδιάς, ακόμη και αν δεν είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Από μια τούρτα μέχρι ένα κόσμημα!
Το τέλειο δώρο
Επιλέξτε ένα κέντρο spa και απολαύστε ένα τριήμερο αποτοξίνωσης παρέα με το ταίρι σας. Ο Καρκίνος λατρεύει τη θάλασσα και θα νιώσει να ξαναγεννιέται σ' ένα τέτοιο περιβάλλον. Αν δεν διαθέτετε το ποσόν, τότε ψιθυρίστε του γλυκά στ' αφτί ένα «σ' αγαπώ» που θα βγαίνει μέσα από την ψυχή σας. Θα είναι σαν να του χαρίζετε ολόκληρο τον κόσμο!

ΛΕΩΝ
Ζώδιο της Φωτιάς, ενεργητικό και παθιασμένο.
Πλανήτης: Ήλιος (κυριαρχία, επιτυχία, αίσθηση ανωτερότητας).
Είναι γνωστά σε όλους τα πανάκριβα γούστα του Λέοντα. Ό, τι «λάμπει» τον ελκύει φοβερά και έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση για το χρυσό. Μια λεπτή αλυσίδα φτιαγμένη από το πολύτιμο μέταλλο, ένα στυλό, ένας αναπτήρας ή ένα -ακόμα πιο προσιτό- επίχρυσο μικροαντικείμενο θα τον ξετρελάνουν.
Tips από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη
-Οτιδήποτε έχει μια «μεγάλη» υπογραφή τον «τραβάει» όπως το φως τις πεταλούδες. Ρούχα, αξεσουάρ και αρώματα των μεγάλων γαλλικών ή ιταλικών οίκων μόδας αποτελούν τα ιδανικά δώρα για την υψηλότητα του. Ακόμη όμως και μια σαμπάνια με... ονοματεπώνυμο μπορεί να τον ενθουσιάσει.
-Αν όμως όλα τα παραπάνω σας βγάζουν από τον προϋπολογισμό σας, τότε φροντίστε να πληροφορηθείτε τα χόμπι του. Ένας Λέοντας έχει αρκετά. Μπορεί να είναι ο κινηματογράφος, η μουσική, τα κατοικίδια ζώα, ο αθλητισμός. Αν ο Λέοντας σας είναι λάτρης του γκολφ, δεν χρειάζεται να του χαρίσετε το σετ. Αρκεί ένα μπρελόκ με μια μικρή μπαλίτσα του γκολφ. 
-Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι η αχίλλειος πτέρνα του. Με μια νέα έκδοση της κλασικής «Μονόπολι» θα κερδίσετε την αγάπη του.
Το τέλειο δώρο
Ο άνδρας Λέων θα ενθουσιαστεί μ' ένα φθηνό επίχρυσο ρολόι πάνω στο οποίο θα έχετε χαράξει τα αρχικά του. Η κυρία Λέων θα σας λατρέψει αν της προσφέρετε ένα διήμερο σε οποιοδήποτε γουστόζικο ξενοδοχείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ζώδιο της Γης, ρεαλιστικό και οργανωτικό.
Πλανήτης: Ερμής (εξυπνάδα, επικοινωνία).
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Παρθένος λατρεύει τα χρήσιμα δώρα και κυρίως εκείνα που θα μπορεί να τα χρησιμοποιεί καθημερινά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε τα γούστα της. Για τον άνδρα του ζωδίου, ένα βαλιτσάκι με εργαλεία ή ένα εγχειρίδιο του στιλ «Φτιάξε το μόνος σου» είναι σίγουρα από τα δώρα που θα τον ικανοποιήσουν. Η γυναίκα Παρθένος συχνά είναι αγχωμένη από τη δουλειά και της αρέσει ν' ασχολείται με την κηπουρική ακόμη και αν διαθέτει ένα μικροσκοπικό μπαλκόνι. Δείξτε πρωτοτυπία, χαρίζοντας της μια ποικιλία από μικρές γλάστρες με αρωματικά ή θεραπευτικά φυτά και είναι σίγουρο ότι θα τη σαγηνέψετε.
Tips από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη
-Διαθέτει μια έμφυτη διανοητική περιέργεια, γι' αυτό και «καταβροχθίζει», κυριολεκτικά, βιβλία που αναφέρονται σε διάφορες επιστήμες, όπως η Ιατρική, αλλά και η ιστορία. Του αρέσει ν' ασχολείται με τη λεπτομέρεια και την τελειότητα και συχνά ανατρέχει σε λεξικά, σε βιβλία που αναφέρονται στην ορθογραφία και στην ετυμολογία των λέξεων. Πρόκειται για δώρα που θα τον ενθουσιάσουν.
-Οργανωτικός και μεθοδικός, θα σας ευχαριστήσει από καρδιάς αν του προσφέρετε ντοσιέ, στυλό, πένες, καθώς και οτιδήποτε έχει σχέση με την οργάνωση του γραφείου του.
-Ακούραστος εργάτης, ο εκπρόσωπος της Παρθένου θυσιάζει πολύ λίγο από το χρόνο του για τη διασκέδαση ή την αναψυχή του. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να του προσφέρετε εισιτήρια για το θέατρο ή για μια βραδιά μπαλέτου. Είναι γνωστό ότι του αρέσει να καλλιεργείται διασκεδάζοντας.
Το τέλειο δώρο
Χαρίστε στη γυναίκα Παρθένο «την εύκολη κουζίνα του 2020» που θ' αποτελείται από εύκολες συνταγές μαγειρικής. Κάτι τέτοιο θα τη ξετρελάνει και θα της αλλάξει τη ζωή. Για έναν άνδρα Παρθένο το ιδανικό δώρο είναι ένα προσιτό αλλά «έξυπνο» gadget που θα του κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα.

ΖΥΓΟΣ
Ζώδιο του Αέρα, επικοινωνιακό και ερωτικό.
Πλανήτης: Αφροδίτη (ομορφιά, γοητεία, αγάπη).
Γοητευτικός και με λεπτούς τρόπους, ο Ζυγός λειτουργεί μόνο όταν περιβάλλεται από όμορφα και ραφινάτα αντικείμενα. Τα αξεσουάρ του μπάνιου και της κρεβατοκάμαρας αποτελούν το φετίχ του. Σατέν σεντόνια, μπουρνούζια, πετσέτες αποτελούν το ιδανικό δώρο. Προσέξτε μόνο τα χρώματα. Ο Ζυγός προτιμά τις απαλές παστέλ αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου και του πράσινου, ενώ δεν αντέχει το μαύρο ή τα σκοτεινά χρώματα. Πρόκειται για το ζώδιο εκείνο που κυριολεκτικά λατρεύει τα δώρα.
Tips από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη
-Παθιάζεται με την κουλτούρα και ενδιαφέρεται για όλες τις μορφές της τέχνης. Μια λιθογραφία, ένα CD κλασικής μουσικής ή ένα βιβλίο αφιερωμένο σ' έναν μεγάλο ζωγράφο ή γλύπτη θα πάρουν περίοπτη θέση στη βιβλιοθήκη του.
Επειδή και ο ίδιος διαθέτει καλλιτεχνική φλέβα, μην διστάσετε να του δωρίσετε ένα σετ ζωγραφικής ή ένα βιβλίο γλυπτικής.
-Η μόδα κι ο Ζυγός είναι αρκετά δεμένοι μεταξύ τους. Ωστόσο, οι εκκεντρικές τάσεις δεν αποτελούν ίδιον του ζωδίου. Τόσο ο άνδρας, όσο και η γυναίκα Ζυγός προτιμούν τις κλασικές γραμμές στο ντύσιμο. Τα αξεσουάρ, όπως τα φουλάρια, οι ζώνες και οι γραβάτες είναι καλοδεχούμενα δώρα.
-Ακόμη και αν δεν προλαβαίνετε ν' αγοράσετε κάτι που θα του αρέσει ιδιαίτερα, προσφέρετε του μια γουστόζικη ανθοδέσμη με πολύχρωμα λουλούδια. Να 'στε σίγουροι ότι θα του κλέψετε την καρδιά.
Το τέλειο δώρο
Η κυρία Ζυγός θα λατρέψει το παστέλ μεταξωτό πουκάμισο που θ' αναδείξει τις τέλειες αναλογίες της. Αν το επιτρέπει η τσέπη σας, χαρίστε της την οικολογική γούνα που πάντα ονειρευόταν. Αν είναι «σινιέ» ακόμη καλύτερα. Ο κύριος Ζυγός θα ενθουσιαστεί μ' ένα κομψό κοστούμι, με λιτές, απέριττες γραμμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ζώδιο του Νερού, βαθιά συναισθηματικό και αισθησιακό.
Πλανήτης: Πλούτωνας (το απόκρυφο, τα μυστήρια, η σεξουαλικότητα).
Μυστηριώδης και εσωστρεφής, ο γνήσιος εκπρόσωπος του Σκορπιού δύσκολα εκδηλώνει τα συναισθήματα του και κρατάει πάντα κάτι από αυτά για τον εαυτό του. Ωστόσο, επειδή είναι γνωστή η τάση του για τις απόκρυφες επιστήμες, σίγουρα δεν θα τον απογοητεύσετε αν του προσφέρετε ένα βιβλίο με συνταγές αλχημείας, κάρτες ταρώ ή ένα ραντεβού με το μεγαλύτερο μέντιουμ της περιοχής σας!
Tips από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη
-Τα όπλα τον σαγηνεύουν. Επισκεφθείτε τον αντικέρ (ή τον παλιατζή) και ψάξτε να βρείτε παλιές καραμπίνες, πιστόλια και κάθε είδους παρωχημένα ή αρχαία όπλα. Φροντίστε το όπλο που θα διαλέξετε να έχει στοιχεία γοητείας. Είπαμε για όπλα, αλλά θα πρέπει να διαθέτουν και τις «καμπύλες» τους.
-Οι ιστορίες των πολέμων τον κάνουν να φαντασιώνεται. Στρατηγοί, στρατηλάτες, οι μεγάλοι πολεμιστές και οι εκστρατείες τους τον ξετρελαίνουν. Βιβλία που έχουν ως θέμα τους τη βιογραφία και τα κατορθώματα των οπλαρχηγών -ιδιαίτερα όταν υπάρχουν αναφορές στην προσωπική τους ζωή- θα τον ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Αν δυσκολευτείτε στο ψάξιμο, χαρίστε του μια σειρά από ταινίες του «007» ή του Ιντιάνα Τζόουνς. Η βία όταν συνδυάζεται με τον έρωτα τον παθιάζει.
-Πρόκειται για τον «παίκτη» του ζωδιακού. Δεν θα διστάσει να δώσει τα «ρέστα» του στο καζίνο. Αν δεν μπορείτε ν' αποφασίσετε για το δώρο του, απλώς, υπογράψτε του μια επιταγή που θα την εξαργυρώσει σε κάποιον από τους ναούς της τύχης.
Το τέλειο δώρο
Ο άνδρας Σκορπιός θα σας λατρέψει αν του προσφέρετε μια βραδιά που θα ξεκινήσει μ' ένα λουκούλλειο γεύμα και θα καταλήξει σ' ένα ερωτικό «ματς» μέχρι τελικής πτώσης. Η γυναίκα Σκορπιός θα πετάξει από τη χαρά της αν της προσφέρετε μια μοναδική βραδιά έρωτα με kinky προεκτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ζώδιο της Φωτιάς, ενθουσιώδες, ενεργητικό.
Πλανήτης: Δίας (τύχη, επιτυχία, ταξίδια).
Τα ταξίδια και ο αθλητισμός αποτελούν τα μεγάλα πάθη ενός καθαρόαιμου Τοξότη. Πρόκειται για τον παραδοσιακό ταξιδιώτη του ζωδιακού που είναι έτοιμος κάθε στιγμή να ξεκινήσει για να κατακτήσει τον κόσμο. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να «σπάσετε» το κεφάλι σας για ν' ανακαλύψετε το δώρο εκείνο που θα τον χαροποιήσει ιδιαίτερα.
Tips από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη
-Ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες, μπορείτε να του προσφέρετε μια όμορφη βαλίτσα, αξεσουάρ ή μικροαντικείμενα για το κάμπινγκ, ένα σακβουαγιάζ, ή ένα ταξιδιωτικό σετ περιποίησης προσώπου.
Μια μέθοδος ταχείας εκμάθησης ξένης γλώσσας (από σουηδικά μέχρι σουαχίλι) είναι ένα δώρο που θα τον εντυπωσιάσει. Αν ο Τοξότης σας ονειρεύεται χώρες μακρινές και εξωτικές, αλλά αδυνατεί να τις επισκεφθεί, χαρίστε του βιβλία με παραδεισένιους προορισμούς. Θα σας θυμάται πάντα όταν τα ξεφυλλίζει. Βίντεο και βιβλία που αναφέρονται στην ανθρωπολογία, στη γεωγραφία και στην εθνολογία σίγουρα τον ενδιαφέρουν.
-Όσον αφορά στα «αθλητικά» δώρα, οι επιλογές σας είναι πάρα πολλές. Ρούχα και υποδήματα, αξεσουάρ του αγαπημένου του σπορ ή ακόμη και εισιτήρια για τον επόμενο αγώνα της ομάδας του είναι ευπρόσδεκτα.
-Μην ξεχνάτε ότι το να είναι μέλος μιας αθλητικής οργάνωσης είναι κάτι που λατρεύει. Χαρίστε του μια ετήσια εγγραφή σ' ένα σύλλογο και σίγουρα θα σας ευγνωμονεί.
Το τέλειο δώρο
Προγραμματίστε για τη νέα χρονιά να φύγετε μαζί με τον Τοξότη σας για λίγες μέρες σε ένα προορισμό που συνδυάζει την περιπέτεια με την κουλτούρα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ζώδιο της Γης, παρελθοντολόγος και καριερίστας.
Πλανήτης: Κρόνος (ο χρόνος, οι συνήθειες, η τάξη, το ήθος).
Ρεαλιστής και δουλευταράς, ο Αιγόκερως σιχαίνεται οτιδήποτε δεν είναι χρήσιμο. Με τη δική του ματιά όλα τα ρομαντικά δώρα που φιγουράρουν στις προθήκες των καταστημάτων αποτελούν αιτία για λεφτά για πέταμα από το παράθυρο. Τα ακριβά και χρηστικά δώρα, όμως, του δίνουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Προτιμήστε να «ξοδευτείτε» μία φορά το χρόνο και για τις υπόλοιπες περιστάσεις αρκεστείτε στα «χρόνια πολλά».
Tips από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη
-Ο εργασιομανής Αιγόκερως περνά τον περισσότερο χρόνο του στο γραφείο και σε επαγγελματικές μετακινήσεις. Θα του αρέσει σίγουρα ένας στυλογράφος με φτερό για να υπογράφει με μεγαλοπρέπεια τα έγγραφα του, ένα οργκανάιζερ, μια ατζέντα όπως και τα διακοσμητικά που θα πάρουν μια περίοπτη θέση πάνω στο γραφείο του.
Αν ο προϋπολογισμός σας το επιτρέπει, χαρίστε του ένα smart τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας ή ένα tablet.
-Ο άνδρας Αιγόκερως θα σας λατρέψει αν του προσφέρετε ένα σκούρο συντηρητικό κοστούμι εγγλέζικης ή ιταλικής ποιότητας. Η κυρία Αιγόκερως αρέσκεται στα ακριβά και «καθώς πρέπει» υφάσματα, δεν θα πει όμως «όχι» σ' ένα όμορφο σετ κοσμημάτων που θα αποπνέει αέρα σοβαρότητας και ρετρό.
Το τέλειο δώρο
Αν ο Αιγόκερως σας συλλέγει γραμματόσημα, αντίκες ή αρχαία νομίσματα, ψάξτε να βρείτε το «κομμάτι» εκείνο που λείπει από τη συλλογή του για να του το προσφέρετε. Είναι σίγουρο ότι θα του κλέψετε την καρδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ζώδιο του Αέρα, ανθρωποκεντρικό, εκκεντρικό.
Πλανήτης: Ουρανός (το μέλλον, η τεχνολογία, η πρωτοτυπία).
Αντικομφορμιστής, μ' έναν πρωτότυπο τρόπο ζωής, ο Υδροχόος λατρεύει πάνω απ' όλα οτιδήποτε ξεφεύγει από το «συνηθισμένο». Αντικείμενα περίεργα, ασυνήθιστα ή «κομμάτια» από αυτά που έχουν «αλλάξει» λειτουργία σίγουρα θα του αρέσουν. Αφήστε λοιπόν τα καταστήματα και κατηφορίστε προς το Μοναστηράκι. Ψάξτε στην υπαίθρια αγορά και ανακαλύψτε εκεί το δώρο που θα χαρίσετε στον Υδροχόο σας.
Tips από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη
-Ο Υδροχόος είναι ένας μεγάλος λάτρης των gadgets. Άσχετα από τη χρησιμότητα τους, εκείνο που τους ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα σχέδια, τα σχήματα και τα χρώματα που μοιάζουν να έρχονται κατευθείαν από το μέλλον. Θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από αυτά τα μικροαντικείμενα στα καταστήματα που έχουν φυτρώσει σαν μανιτάρια!
-Η υψηλή τεχνολογία, η πληροφορική, η τηλεόραση αποτελούν ορισμένες από τις μανίες του. Μια καλή ιδέα είναι να του προσφέρετε ένα «περίεργο» αλλά προσιτό gadget.
-Η γυναίκα Υδροχόος είναι πολύ κοκέτα, ωστόσο, έχει πολύ δύσκολα γούστα στο ντύσιμο. Αν επιμένετε πάντως να της προσφέρετε κάποιο ρούχο, διαλέξτε το σε αποχρώσεις του γαλάζιου. Μια συνθετική γούνα σίγουρα θα τη χαροποιήσει.
Το τέλειο δώρο
Κυρία μου, χαρίστε στον Υδροχόο σας, ο οποίος σίγουρα έχει έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (αν όχι δύο) μια ετήσια σύνδεση σε ένα «προχωρημένο»web site. Όσο για την αγαπημένη σας Υδροχόο, ένα βιβλίο με τα άπαντα του Ιουλίου Βερν θα «πιάσει τόπο»!

ΙΧΘΕΙΣ
Ζώδιο του Νερού, ρομαντικό και συναισθηματικό.
Πλανήτης: Ποσειδώνας (η θάλασσα, οι αόρατες δυνάμεις).
Χαρίστε στον αγαπημένο σας Ιχθύ οτιδήποτε θα μπορούσε να τον κάνει να ξεχάσει το γεγονός ότι ζει την ωμή πραγματικότητα. Φυσικά, δεν χρειάζεται να του προσφέρετε κάτι το χρηστικό. Ακόμη και η λέξη τον απωθεί. Αντιθέτως, θα τον γεμίσετε χαρά χαρίζοντας του CDs ή Blue ray Discs με τις θρυλικές αμερικανικές μουσικές κωμωδίες.
Η μουσική αποτελεί για εκείνον θείο δώρο. Μια μέθοδος εκμάθησης ενός μουσικού οργάνου ίσως να 'ναι κάτι που επιθυμούσε πάντα. Παθιάζεται επίσης για τις καλές τέχνες και την ποίηση. Βιβλία που έχουν σχέση με την καλλιτεχνία σίγουρα θα του αρέσουν πολύ.
Tips από τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη
-Ένα εισιτήριο για μια θεατρική πρεμιέρα, μια βραδιά μουσικής ή χορού θ' αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές του, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα θίασο ή καλλιτέχνες που έρχονται από το εξωτερικό.
-Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης του ζωδίου, είναι ο «προστάτης» των φωτογράφων. Αυτό εξηγεί το γεγονός ότι οι Ιχθύες γίνονται καλοί φωτογράφοι. Μια προσιτή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή σίγουρα θα του αρέσει.
-Οι Ιχθύες είναι φανατικοί οπαδοί της ολιστικής ιατρικής και των παράλληλων θεραπειών. Μια σειρά αρωματοθεραπείας ή ακόμη και βιβλία που αναφέρονται σ' αυτή θα τον κάνει να πετάξει από τη χαρά του.
Το τέλειο δώρο
Οι Ιχθύες, όσο μεγάλοι και να είναι στην ηλικία, αισθάνονται σαν παιδιά. Ρομαντικοί από τη φύση τους, θα ξετρελαθούν αν τους προσφέρετε ένα διήμερο κοντά στη θάλασσα.

Πηγή myastro.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση