ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Ζωή Δωροθέα Πανά στο must Απριλίου

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις αυτό τον μήνα, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Απριλίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

newsroom must

Μετά τις σπουδές της στις ΗΠΑ ο δρόμος της την έφερε στην Κύπρο. Ήρθε στο νησί μας τυχαία πριν ένα χρόνο και τελικά το ένιωσε σαν δεύτερό της σπίτι. Η Ζωή Δωροθέα Πανά μπορεί να μάς συστήθηκε ως επιδημιολόγος, όμως κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει ως άνθρωπος. Τώρα, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τη γυναίκα πίσω από τη γιατρό. 

The Spencers: Από τον Churchill μέχρι την Diana
Πριν από την Diana, ποιος; Μπορεί να γνωρίζεις μόνο την «πριγκίπισσα του λαού», αλλά ο οίκος των Spencer πάει πάνω από πεντακόσια πενήντα χρόνια πίσω και περιλαμβάνει πρόσωπα όπως ο πρώην πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Winston Churchill, σε ένα γενεαλογικό δέντρο με αριστοκράτες, εμπόρους και, πλέον, μοντέλα.

Naguib Sawiris: Ο Αιγύπτιος Μίδας που μαθαίνει Kυπριακά
Ένας κροίσος ανάμεσά μας, ο Naguib Sawiris που ξεκίνησε από το βασίλειο της Αιγύπτου και βγήκε σε όλες τις θάλασσες του επιχειρείν ήρθε και στην Κύπρο. Ο Αιγύπτιος που έγινε γνωστός στην Κύπρο από την επένδυσή του στη μαρίνα Αγίας Νάπας, είναι γιος του Onsi Sawiris. Αν μπείτε στο Forbes, θα δείτε δίπλα στο όνομα και τη φωτογραφία του τελευταίου να γράφει 1.1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Αφιέρωμα Deco: Ήρθε η ώρα για ανανέωση
Χρώματα, αρώματα και ανανέωση είναι ό,τι χρειαζόμαστε τους επερχόμενους μήνες όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο αλλά και για τους προσωπικούς μας χώρους. Το τοπίο της διακόσμησης μεταβάλλεται συνεχώς και εμείς προχωράμε μαζί του. Οι ημέρες έχουν μεγαλώσει, η θερμοκρασία έχει ανέβει και σιγά-σιγά η φύση γύρω μας ανθίζει. Ο ερχομός της άνοιξης και του καλοκαιριού σηματοδοτεί την ανάγκη για αλλαγή και αναζωογόνηση, γι’ αυτό, μετά τις ανοιξιάτικες τάσεις που υιοθετούμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις, έφτασε η στιγμή να δώσουμε μία νέα πνοή στον προσωπικό μας χώρο.

Al Fresco Vibes
Τι καλύτερο από το να απολαύσεις το brunch, το ποτό ή το δείπνο σου σε πολύχρωμες αυλές, σε περιποιημένα patio ή σε πολύβουα πεζοδρόμια του κέντρου της πόλης που έχουν ακόμη πολλά να δώσουν στις εξόδους μας.

+

The power of nature
Trench coats, ψηλόμεσα παντελόνια σε μια παλέτα από μπεζ, καφέ και χακί αποχρώσεις δημιουργούν το πιο hot trend της σεζόν που δεν είναι άλλο από το safari look.

Basics with a twist
Μέχρι σήμερα έχει γίνει πλήρως κατανοητό πως οι SS συλλογές επικεντρώθηκαν σε κλασικά και ευέλικτα κομμάτια τα οποία με τις κατάλληλες πινελιές μπορούν να αναβαθμιστούν και να μετατραπούν στα πιο updated σύνολα. Δικτυωτά στοιχεία, μαυρόασπρα σύνολα, cut out λεπτομέρειες και παιχνιδιάρικες ροζ αποχρώσεις κερδίζουν έδαφος και γίνονται must have.

Free spirit
Το μέλλον στην μόδα συνδυάζει τον ρομαντισμό με την ανδρόγυνους αισθητική, την μονοχρωμία με τα έντονα χρώματα και το διαχρονικό μαύρο, δημιουργώντας ένα νέο ύφος που εκπέμπει δυναμισμό, απελευθέρωση και συνάμα θηλυκότητα.

+

Bold eyes
Mask on! Κανένα πρόβλημα, απλώς αναδεικνύουμε το πιο δυνατό σημείο του προσώπου, τα μάτια μας. Ο makeup artist Σάββας Σάββα δημιουργεί τα πιο ανατρεπτικά μακιγιάζ ματιών για να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας.

Hot right now
Τα νέα προϊόντα στον χώρο της ομορφιάς δε σταματούν να κάνουν ποτέ την εμφάνισή τους. Καινούρια λανσαρίσματα, που πρόκειται να γίνουν best sellers, με θαυματουργά συστατικά είναι μόνο μερικά από αυτά που βρίσκονται στο wish list αυτών που λατρεύουν την ομορφιά.

Fresh appeal
Συνεχώς, θέλουμε να δοκιμάζουμε κάτι νέο και να ανανεώνουμε τη συλλογή μας. Στα μπουντουάρ μας, στο μπάνιο και στο νεσεσέρ μας συνήθως επικρατεί ένας χαμός από προϊόντα ομορφιάς. Σας προτείνουμε τα 15+2 must haves που θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά μας.

+

Όλα όσα πρέπει να δεις και να κάνεις αυτό τον μήνα, στο νέο τεύχος must που κυκλοφορεί την Κυριακή 4 Απριλίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X