ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η τρυφερή αγκαλιά της Πρώτης Κυρίας στον σύζυγό της στην πρώτη τους μέρα στο Προεδρικό

Δείτε τις πρώτες οικογενειακές φωτογραφίες των νέων ενοίκων του Προεδρικού.

Δέσποινα Άσπρου

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά και επίσημα σήμερα για την Κυπριακή Δημοκρατία, αφού ο 8ος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ανέλαβε καθήκοντα, μετά την παράδοση των «σκήπτρων» του κράτους από τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, το νέο προεδρικό ζεύγος της Κύπρου μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου στην είσοδο τους περίμεναν οι τρεις μικρότερές τους κόρες. Την οικογένεια υποδέχτηκε το προσωπικό του Προεδρικού, ενώ ο  Νίκος Αναστασιάδης, μαζί με την σύζυγό του τους καλοσώρησαν, με τον Αναστασιάδη να είναι ιδιαίτερα θερμός με την οιογένεια - ειδικά με την μικρότερη κόρη του ζευγαριού.

Κατά την είσοδό τους στη κατοικία, σε κάποια στιγμή είδαμε την Πρώτη Κυρία της Κύπρου να αγκαλιάζει τρυφερά στην πλάτη τον σύζυγό της και να αποδεικνύει πόσο δυνατό και ευτυχισμένο ζευγάρι είναι. Δείτε το στιγμιότυπο στην συνέχεια.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, αφότου αποχαιρέτησε τον Νίκο Αναστασιάδη και την σύζυγό του, επέστρεψε στην Προεδρική κατοικία, ενώ λίγο μετά τον είδαμε να φωτογραφίζεται μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του ως οι νέοι ένοικοι πλέον του Προεδρικού.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS