ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Τόνια Σωτηροπούλου στo εορταστικό must Δεκεμβρίου

Στην πιο ώριμη και κατασταλαγμένη φάση της ζωής της, η Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτεται και αποκαλύπτει με δικά της λόγια όλα όσα εκείνη θέλει να γνωρίζουμε απ’ αυτήν τη φάση της ζωής της. Λέξεις κλειδιά; Στυλ, ομορφιά, καριέρα, Instagram και, φυσικά, Κωστής.

+

Retrospective
Από τον Ιανουάριο μέχρι τον Νοέμβριο, είδαμε κι ακούσαμε πολλά. Η χρονιά ήταν γεμάτη πρεμιέρες, γάμους, royals και μόδα, αλλά δεν έλειπαν και τα δυσάρεστα. Άλλωστε, πόσο καλά μπορεί να πάει μια χρονιά που ξεκίνησε με ένα αβγό;

In Formation
Οι founders του Form Activewear, Μάρα Πετρίδη και Αγνή Αριστοφάνους ξεχωρίζουν για τις effortless εμφανίσεις τους και το ιδιαίτερο style τους. Εμείς τις συναντήσαμε με αφορμή το healthy living που ακολουθούν και μας μαγείρεψαν μοναδικές συνταγές ενώ μοιράστηκαν μαζί μας fashion, business και style tips.

A never ending wishlist
Φτερά, λάμψη, πολυτέλεια, χρώμα και μοναδικές λεπτομέρειες είναι τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την πιο stylish πλευρά του εαυτού σας και να ξεχωρίσετε τη νέα χρονιά.

The fine dining spirit
Από τα must ψώνια των ημερών, ακολουθήστε μας στα πιο must visit fine dining της πόλης. 

La Casa de Mikel
Ταλαντούχος, εύστροφος και γεμάτος ενέργεια, ο Μιχάλης Σοφοκλέους ξέρει καλά πως για να πετύχεις στον χώρο του θεάματος, χρειάζεται ταλέντο, πολλές ώρες δουλειάς και λίγη τύχη. Ό,τι ακριβώς δηλαδή διαθέτει ο ίδιος.

Η πτώση ενός πρίγκιπα  
Μπορεί τα σκάνδαλα στην ιστορία της μοναρχίας να μην είναι κάτι καινούργιο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, ο πρίγκιπας Andrew με την έξαλλη ζωή του και τις φιλικές του σχέσεις με τον παιδόφιλο εκατομμυριούχο, Jeffrey Epstein, ο οποίος αυτοκτόνησε στο κελί του εν αναμονή της δίκης του, τον κάνουν να διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή στην μακράν ιστορία του πολιτεύματος.

Winter is coming
Ο χειμώνας - εννοώντας τις γιορτές και τις πιο κρύες μέρες - μας καλεί να κάνουμε διάφορες λίστες, είτε με ψώνια, είτε με στόχους, είτε με προορισμούς. Διαλέξαμε δέκα υπέροχους χειμωνιάτικους προορισμούς γιατί… «winter is coming», και αν θα ταξιδέψεις πρέπει να ξέρεις που θα πας. 

+

Makeover under €170
Come on admit it... Η γιορτινή περίοδος των Χριστουγέννων, πέρα από τα πάρτι, τα ξενύχτια, το μπόλικο φαγητό και τα festive activities, έρχονται όλα με ένα price tag. Tο οποίο price tag σας δημιουργεί άγχος και σας αναγκάζει να ξοδέψετε άθελά σας από εδώ και από κι χωρίς να το καταλάβετε. Ε, λοιπόν αυτό δεν χρειάζεται να συμβαίνει με τη super glam εμφάνισή σας, γιατί εμείς σας βρήκαμε την λύση. Όποιο και αν είναι το στυλ σας, εμείς δημιουργήσαμε 6 σύνολα για τον κάθε τύπο γυναίκας.

No Rules
Με τις διαφάνειες, τα γυαλιστερά υφάσματα και τα flashy αξεσουάρ να είναι στα τοπ τους, η θηλυκότητα κτυπά κόκκινο.

Modern view
Η Βικτώρια Ιωάννου έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν ένα κορίτσι να ξεχωρίζει. Έχει μια παραμυθένια ομορφιά, ένα λογαριασμό στο Instagram που λατρεύουμε και σε κάθε της φωτογραφία ποζάρει με άνεση καθηλώνοντας με το βλέμμα της τον φακό.

+

Make your Christmas sparkle!
Dreamy special makeup, soothing skincare και μαγικές σταγόνες των μοναδικών αρωμάτων θα χαρίσουν λάμψη, ομορφιά, εξειδικευμένη φροντίδα και θα εκπληρώσουν την επιθυμία μας για αναζωογόνηση αλλά και αυτοπεποίθηση.

Θα γίνει η σκιά σου
Η παλέτα σκιών είναι ένα από τα πρακτικότερα κομμάτια του νεσεσέρ μας αφού μας μεταμορφώνει σε δημιουργικό άτομο, επιτρέποντάς μας να ξεδιπλώσουμε τη φαντασία μας. Πειραματιζόμαστε, λοιπόν, με τα χρώματα και αφήνουμε τους άλλους να μας κοιτάνε στα... μάτια.

Let’s face it
Υπάρχει μια δύσκολη στιγμή που κάθε γυναίκα θα αντιμετωπίσει στη ζωή της. Είναι η στιγμή που θα δει στον καθρέφτη τις πρώτες γραμμές και ρυτίδες. Τι συμβαίνει όμως από εκεί και πέρα;

+

Ιδέες για shopping ενόψει των γιορτών, οι νέες αφίξεις της Λευκωσίας, τα πιο ενδιαφέροντα νέα πρόσωπα και όσα πρέπει να δεις και να κάνεις τον Δεκέμβριο, στο must που κυκλοφορεί. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS