ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Τόνια Σωτηροπούλου στο Digital Agenda Cyprus Summit

Το Digital Agenda Cyprus Summit που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας έχει σκοπό να αναδείξει και να συζητήσει τα ζητήματα της παγκόσμιας ατζέντας με ευρωπαϊκή και περιφερειακή οπτική. Η οργανωτική επιτροπή του Digital Agenda Cyprus Summit έχει ήδη κλείσει διακεκριμένους και πολύ σημαντικούς ομιλητές καθώς και τα μέλη ομάδων συζητή­σεων από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ανάμεσά τους και αρκετές γυναίκες που διαπρέπουν η κάθε μια στον τομέα της. Να αναφέρουμε πως στόχος του Digital Agenda Cyprus Summit είναι η καθιέρωσή του ως περιφερεια­κής σύναξης σημαντικών προσωπικοτήτων, που μαζί με τους νέους συζητούν και αναπτύσσουν το μέλλον της ανθρωπότη­τας σε περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλος και εξίσου σημαντικός στόχος είναι η ανάδειξη της Λευκωσίας ως πανεπιστημιακού κέντρου γνώσης και συζήτησης της ψη­φιακής ατζέντας.

Σπούδασε στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Γ. Κιμούλη και την Ανώτερη Σχολή Δρα­ματικής Τέχνης Κ.Ε.Α. Πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο το 2007 στην ταινία του Νίκου Περράκη «Ψυχραιμία». Στην Ελλάδα η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στις σειρές «Αληθινοί έρωτες», «Χρυσά κορίτσια», «Σε είδα» και στις ταινί­ες «Λούφα και παραλλαγή» και «Ψυχραιμία». Από νωρίς, μόλις στα 21 της χρόνια, άρχισε να ρισκάρει πηγαίνοντας πρώτα στο Βερολίνο και λίγο αργότερα στο Λονδίνο. Συμπρω­ταγωνίστησε με τον βραβευμένο ως καλύτερο ηθοποιό Toby Jones στο θρίλερ «Βerberian Sound Studio», σε σκηνοθεσία Peter Strickland, γεγονός που έκανε τους υπευθύνους του IMDB να την προσέξουν και να την ψηφίσουν στην τέταρτη θέση στη λίστα με τις εξωτικές καλλονές, τη στιγμή που η Αντζελίνα Τζολί βρισκόταν στην 23η.

Η μελαχρινή καλλονή έχει ήδη στο ενεργητικό της αρκετές διεθνείς σημαντικές δουλειές. Έχει υποδυθεί την Παναγία στο Art Installation Project «Νativity» της Martha Fiennes (αδελφή των Ralph και Joseph Fiennes), το οποίο είναι παραγωγή BBC και προβάλλεται στο Covent Garden του Λονδίνου για δύο μήνες, ενώ στα τέλη Ιανουαρίου ξεκινάει τα γυρίσματα για μια μίνι σειρά με τίτλο «The Midnight Βeast», που θα προβάλλεται από το ITV4. Το 2012 εμφανίστηκε στο πλευ­ρό του Daniel Craig στην ταινία «James Bond: Skyfall».

 Το Digital Agenda Cyprus Summit είναι πραγματικότητα χάρη στην μεγάλη στήριξη της Cyta. Ευχριστούμε επίσης την Τράπεζα Κύπρου την Deloitte και την Logicom. Σε αυτό συμμετέχουν τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά/ ερευνητικά ιδρύματα της χώρας: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ινστιτούτο Γενετικής, Πανεπιστήμιο Φρέντερικ και RISE.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS