ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η θρυλική Bentley Motors γιόρτασε 100 χρόνια με ένα Κυπριακό brand

Η θρυλική αυτοκινητοβιομηχανία Bentley Motors γιορτάζει φέτος την συμπλήρωση 100 εξαιρετικών χρόνων από την ίδρυση της. Ένα αιώνα αναζήτησης ενός ονείρου, "την κατασκευή ενός γρήγορου, καλού αυτοκινήτου, του καλύτερου της κλάσης του", όπως είχε οραματιστεί ο W.O. Bentley. Για να σηματοδοτήσει τον εορτασμό των 100 της χρόνων, η Bentley Motors κυκλοφόρησε ειδικές συλλεκτικές εκδόσεις πολυτελών τόμων κοσμημένες με εορταστικές λεπτομέρειες, πλούσιες σε ιστορικό και φωτογραφικό υλικό καθώς και εκλεπτυσμένες επιλογές που συνάδουν με το "Bentley Lifestyle". Σε κάθε σελίδα καθρεφτίζεται ένας αιώνας υψηλής ποιότητας και ιστορίας. Η Hermann Gourmet Cosmetics επιλέχθηκε και συμπεριλήφθηκε στην ενότητα "Bentley Lifestyle", καθώς η Bentley Motors χαράζει τα 100 χρόνια ιστορίας της. Μια εξαιρετική διάκριση που για πρώτη φορά δίνεται σε ένα Κυπριακό μπραντ!

Ο εκδοτικός οίκος St James House Publications μας ενημέρωσε με ένα τηλεφώνημα (κατά τη διάρκεια μιας κατα τα άλλα συνηθισμένης μέρας στα γραφεία μας), ότι η Hermann Gourmet Cosmetics είχε επιλεχθεί για να συμπεριληφθεί σε μια συλλεκτική έκδοση μεγάλου κύρους, με τίτλο "Εξερευνώντας το Εξαιρετικό: 100 Χρόνια Bentley Motors" ("Exploring the Extraordinary: 100 Years of Bentley Motors") ως μέρος του "Bentley Lifestyle". Αμέσως καταλάβαμε πόσο σημαντική ήταν αυτή η πρόσκληση για το Κυπριακό μας μπραντ.

Αυτοί οι πρωτοπόροι της αυτοκίνησης αμφισβήτησαν και προκάλεσαν τις υφιστάμενες έννοιες της ταχύτητας, της απόδοσης και τεχνοτροπίας της εποχής τους.


Η ιστορία της Hermann Gourmet Cosmetics παρουσιάζεται δίπλα στις συναρπαστικές ιστορίες και τα επιτεύγματα μιας
από τις πιο θρυλικές βιομηχανίες πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο!

"Είναι μια συγκλονιστική και σπάνια τιμή για μας να επιλεχθούμε και να παρουσιαστούμε σε αυτή την υψηλού κύρους έκδοση - ορόσημο, σε μια τόσο σημαντική επέτειο για την Bentley Motors. Η ιστορία της Hermann Gourmet Cosmetics, δίπλα στις συναρπαστικές ιστορίες και τα επιτεύγματα μιας από τις πιο θρυλικές βιομηχανίες πολυτελών αυτοκινήτων στον κόσμο!" - Φιλιώ Hermann, Ιδρύτρια των Hermann Gourmet Cosmetics. 

"Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς και είμαστε περήφανοι που επιλεχθήκαμε για την ποιότητα μας, το πνεύμα της περιπέτειας και την ενθουσιώδη μας πορεία καθώς εξερευνούμε το εξαιρετικό". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Φιλιώ Χέρμαν: Η Κύπρια, βραβευμένη beauty queen

H Hermann Gourmet Cosmetics προσφέρει μια ολοκληρωμένη αποσταγμένη αίσθηση, καθώς εξερευνά και αναπτύσσει την έννοια “καλλυντικά εμπειριών”. Ανακαλώντας αναμνήσεις και ανασυστήνοντας τις μέσα από προσεκτική ανάλυση της μυρωδιάς που τις συνοδεύουν, αποστάσσοντας τις μέσα σε πολυτελή αρώματα, κρέμες περιποίησης προσώπου και σώματος, βάλσαμα, απολεπιστικά, σαπούνια, κεριά και μπάλες αλάτων για το μπάνιο, προσφέροντας μια απόλυτη ανταμοιβή των αισθήσεων. “Θέλαμε να εμφιαλώσουμε την εμπειρία του να περπατάς μέσα στην ευωδιά ενός Κυπριακού κήπου σε πλήρη άνθηση", λέει η Φιλιώ Hermann, ιδρύτρια των Hermann Gourmet Cosmetics. “Δεν είναι μόνο μέρος της κληρονομιάς μας αλλά και μια κοινή, πολύτιμη ανάμνηση που την μοιραζόμαστε όλοι στο νησί μας καθώς απολαμβάνουμε τα πλεονεκτήματα της σχεδόν ολόχρονης ηλιοφάνειας και καρπερής γής.” Είμαστε ενθουσιασμένοι διότι η ιδέα αυτή έχει κερδίσει το ενδιαφέρον μερικών από των μεγαλύτερων αγορών στον τομέα των καλλυντικών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των αγορών του Παρισιού, του Τόκιο και της Μέσης Ανατολής. Για να είμαστε ειλικρινείς η αναγνώριση αυτή δεν μας εκπλήσσει. “Το επίπεδο της ποιότητας μας και η προσοχή μας στη λεπτομέρεια αποτελούν μέρος της εταιρικής μας κουλτούρας και η διατήρηση τους είναι στους στόχους μιας συνεχούς αφοσιωμένης ομαδικής προσπάθειας,” είπε η Φιλιώ Hermann. “Σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας, σε αυτό το ταξίδι που μέχρι στιγμής παραμένει απρόβλεπτα συναρπαστικό.”

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS