ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Η Θέμιδα Ανθοπούλου στο must Ιανουαρίου

Θέμιδα Ανθοπούλου - Η δύναμη της ψυχής. 
Στην πρώτη της συνέντευξη μετά το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή της, δυόμισι χρόνια μετά πολαμάει για τα δικαιώματα της και αποτελεί πηγή έμπευσης για εμάς.

New year, new goals, new people
Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και νέοι άνθρωποι που τολμούν, βάζουν στόχους και τα καταφέρνουν. Όλα αυτά σε έναν τόπο που συνεχώς εξελίσσεται, κάνει βήματα μπροστά και δίνει χώρο σε ταλαντούχους ανθρώπους να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Εμείς βρήκαμε άτομα από όλους τους χώρους, της ομορφιάς, της τηλεόρασης, των επιχειρήσεων του τραγουδιού, της μόδας και της διακόσμησης για να μας πουν πώς έφτασαν μέχρι εδώ και ποιοι είναι οι νέοι στόχοι τους.

Οι Πρώτες κυρίες της Κύπρου
Μπορεί η κούρσα διαδοχής των Προεδρικών εκλογών να είναι ανδρική υπόθεση, όμως κανείς Πρόεδρος δεν μπορεί να σταθεί χωρίς μια Πρώτη Κυρία στο πλευρό του. Λίγο πριν τις Προεδρικές Εκλογές κάνουμε μια αναδρομή στις Πρώτες Κυρίες της Κύπρου, το στίγμα που άφησαν, τις ιδιαιτερότητές τους και το έργο τους. 

Fashion Made in Cyprus
Tι μας προτείνουν Αnice, Gregory Morfi, Marianna Damianou, Ρίτα Αττάλα, Αντρέας Ζανεττίδης και NatarGeorgiou για να τη νέα χρονιά για να είμαστε πάντα uptodate, λαμπερές και επιβλητικές. Οι Κύπριοι σχεδιαστές έχουν δημιουργήσει κομμάτια που γίνονται οι αγαπημένες μας επιλογής για τη νέα χρονιά.

Κώστας Σιλβέστρος - Ο άνθρωπος πίσω από το ''Cock''
Είναι ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς. Ο Κώστας Σιλβέστρος, ο νεαρότερος βραβευμένος Κύπριος σκηνοθέτης, φετος ανεβάζει στη νέα σκηνή του ΘΟΚ την παράστααση ''Cock'' του Mike Bartlett, ένα έργο που κατάφερε να γινει πρώτο θέμα στις ειδήσεις και να διχάσει την τοπική κοινωνία.

Στον δρόμο προς τα Oscars
Η αλήθεια είναι πως το 2017 είδαμε αρκετές ταινίες με νόημα, που διέφεραν, πρωτοτύπησαν, που μπορούμε να πούμε «ναι, αξίζει να είναι υποψήφιες για Oscar». Ποιες είναι αυτές; Παρουσιάζουμε τις έξι που συζητήθηκαν περισσότερο και που έχουν σχεδόν σίγουρη τη συμπερίληψή τους. 

Ms Markle in the Palace
Ήταν Οκτώβριος όταν άρχισαν να κυκλοφορούν οι ψίθυροι πως το νέο κορίτσι του πρίγκιπα Harry είναι η ηθοποιός Meghan Markle. Πλέον οι ψίθυροι έγιναν πρωτοσέλιδα και το ζευγάρι όχι μόνο είναι επίσημο, αλλά και αρραβωνιασμένο. 

Azzedine Alaïa - O λάτρης της γυναίκας
Ένας σχεδιαστής που ανάπνεε για την γυναίκα, σχεδίαζε γι’ αυτήν και αποτύπωνε τη λατρεία του στα ονειρικά φορέματα που σχεδίαζε. Ο Azzedine Alaïa «έφυγε» από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του μία μεγάλη παρακαταθήκη μόδας, αλλά κι ένα κενό που δεν μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα.

+

Checklist: Τα 18 fashion notes του 2018

Crack baby crack
Παίζοντας με την Υπερβολή, μαλλιά, μακιγιάζ, σύνολα με διαφάνειες, glitter, sequence και χρώματα όλα…crack and be bold!

+

Red Vs Nude 
Μπορεί το nude χρώμα να είναι κολακευτικό για κάθε γυναίκα αλλά όταν πρόκειται να κάνετε upgrade την εμφάνισή σας, επιβάλλεται να ντύσετε τα χείλη σε κόκκινο χρώμα. Ματ ή γυαλιστερό, μοντέρνο ή κλασικό, gloss ή κραγιόν; Οι επιλογές που θα τραβήξουν τα βλέμματα είναι πολλές, αλλά επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

#BEDTIMESTORIES
Εκτός από τον απαραίτητο ύπνο ομορφιάς μετά από μια κουραστική μέρα, δεν πρέπει να ξεχνάτε τη φροντίδα του δέρματος. Σας προτείνουμε μερικά προϊόντα ομορφιάς, τα οποία είναι απαραίτητα για τη βραδινή σας περιποίηση και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.    
+
Ό,τι πιο hot πρέπει να γνωρίζεις, να δεις και να κάνεις 

Στο must Ιανουαρίου που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα με δώρο της ατζέντα της χρονιάς, στο χρώμα της χρονιάς, εντελώς δωρεάν! 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση